Upottaudu pehmeyteen ja hyvään oloon osana saunaelämystäsi

Luin Livingin tuotteet syntyvät arjen tarpeisiin tavoitteenaan tarjota käyttäjälleen hemmottelua ja hyvän mielen aistielämyksiä.

Hemmotteleva, käytännöllinen, tyylikäs ja ajaton. Siinä suomalaisen kodintekstiili- ja lifestylebrändi Luin Livingin filosofia, jonka pohjalta yrityksen koko valikoima suunnitellaan. Brändin kruunun jalokivenä toimivat pehmeät pyyhkeet ja pyyheasusteet, jotka näyttävät hyvältä, ovat imukykyisiä sekä tuntuvat ennen kaikkea ylelliseltä ihoa vasten.

”Jo alusta alkaen halusimme kehittää poikkeuksellisen ylellistä ihotuntumaa tarjoavia tekstiilejä, jotka jo kosketuksellaan toisivat hemmottelua jokapäiväiseen arkeen. Materiaalin tuli olla niin pehmeä ja muhkea, että siihen uppoutuu”, kertovat Luin Livingin perustajat Noora Mustajärvi ja Mari Luodes.

Sauna Bench & Seat Cover Pearl/ Luin Living
Hemmottelua kokonaisvaltaiseen saunaelämykseen

Kaikkia aisteja ruokkivat tuotteet vievät käyttäjänsä Suomen luontoon. Värimaailmasta löytyy lumenvalkoista, hiekkaa ja graniittia, ja tuoksut tuovat mieleen puhtaan metsän ja marjat.

Luin Livingin tuotteet täydentävät suomalaista saunaelämystä niin kotona kuin kylpylöissä ja hotelleissakin. Pehmeät laudeliinat laskeutuvat saunan lauteille kauniisti, kynttilät tuovat tunnelmaa pukeutumis- ja kylpytiloihin, pesuaineet hemmottelevat suihkussa ja vartalovoiteet hellivät ihoa saunomisen jälkeen.

”Saunominen luo ihanan rentoutuneen ja puhdistautuneen olon koko kehoon. Pehmeään pyyhkeseen kietoutuminen ja hetken rauhoittuminen vielä saunomisen jälkeenkin viimeistelee elämyksen”, Luodes tunnelmoi.

Spa Dress Sand/ Luin Living

Lisää vinkkejä miten nostat saunaelämyksesi uudelle tasolle voit lukea Sauna from Finlandin Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirjasta, joka löytyy Veicon verkkokaupan valikoimasta.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste