Tutkittua luksusta infrapuna- tai hybridisaunalla

Infrapunasaunominen tarjoaa kuivaa lämpöä ja rentoutumista jopa pidempään kuin löylysaunominen. Sillä on tutkitusti terveysvaikutteita: kun ihminen saa infrapunalämpöä, se stimuloi omaa kehoa toimimaan. Monella stressi laukeaa. Urheilijoille infrapunasaunominen sopii erinomaisesti palautumiseen ja lihasten lämmittämiseen ennen harjoituksia.

Hybridisaunasta taas löytyy sekä infrapunalämmittimet että kiuas. Hybridisaunassa voit valita kumpaa saunomistapaa käytät vai käytätkö molempia samanaikaisesti.

Rauduspuu

Rauduspuulla on Suomessa erittäin vahva osaaminen ja he ovat kehittäneet tuotettaan tarmokkaasti tutkimusten ja selvitysten pohjalta. Duetto® -infrapunalämmitin on tällä hetkellä Rauduspuun päätuote ja jälleenmyyjiä löytyy Suomesta, Saksasta, Virosta, Unkarista ja Ruotsista. Duetto® -infrapunalämmitin on sertifioitu Suomessa ja Saksassa. Maakohtainen sertifiointi on Rauduspuulle tärkeää, sillä esimerkiksi Saksassa on joiltakin osin tiukemmat laatuvaatimukset.

Asiantuntija Tuula Anderssonin vinkit hybridisaunomiseen. Step by step:

  1. Laita infrapunalämmittimet lämpiämään.
  2. Halutessasi, voit laittaa myös kiukaan lämpiämään.
  3. Nauti puhdasta, raikasta vettä ennen saunaa, saunassa ja saunomisen jälkeen.
  4. Mene saunaan alastomana, silloin saat kaiken infrapunalämmön hyödyn itsellesi.
  5. Nauti! Ole saunassa noin puoli tuntia esimerkiksi pötkötellen tai kirjaa lukien. Voit myös löylytellä samanaikaisesti.
  6. Mene suihkuun ja peseydy ensin viileällä vedellä, jotta hiki huuhtoutuu pois ja ihohuokoset supistuvat kiinni. Käytä vasta sitten pesuaineita, etteivät niiden ainekset imeydy avonaisiin huokosiin. Peseydy lopuksi lämpimällä vedellä.
  7. Peseytyessä käytä omia pesuaineita, joista pidät.
  8. Pelkkä infrapunasauna ei aiheuta jälkihikeä, joten olet valmis illan viettoon tai päivän haasteisiin!

 

Rauduspuu

Lue lisää Rauduspuun innovaatiosta, sekä muista vinkeistä laadukkaan saunaelämyksen rakentamiseen Sauna from Finlandin uudistuneesta laatukäsikirjasta, joka julkaistaan lähitulevaisuudessa.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste