Suomalaisen saunamarkkinoinnin kehittäminen on yksi Sauna from Finlandin tärkeimmistä tehtävistä

Suomi on saunaosaamisen kiistaton ykkösmaa. Sauna mielletään maailmalla suomalaisemmaksi kuin mikään muu tuote ja Finnish Sauna on levinnyt ympäri maailman käsitteenä. 

Kun saamme sanomamme suomalaisen saunan hyvinvointi -ja terveysvaikutuksista läpi entistä laajemmin maailmalle, saamme vastaavasti piristystä bisnekseen sekä kiistattoman valtin kasvavaan hyvinvointimatkailuumme. Tavoitteemme on että tulevaisuudessa jokainen Suomea markkinoiva henkilö tai yritys voisi kertoa suomalaisesta saunasta perinteisten lämmittelyvitsien lisäksi myös tutkitut hyvinvointifaktat.

Kuva: Iki-kiuas

Roolimme  suomalaisen saunan viestinviejänä on kokoajan suurempi. Yhdistyksen kautta kysytään jatkuvasti enemmän ja enemmän vinkkejä juttuihin, laadukkaita kuvia sekä pyydetään kumppaneiksi erilaisiin tapahtumiin. Olemmekin kehittäneet viestintää kansainväliseen tarpeeseen mm. saunafromfinland.com -sivuille sekä teemme yhteistyötä monien strategisten kumppaniemme kanssa.

Suomalaisen saunan brändi on kansainvälisesti vahva, mutta se vaatii kirkastusta entisestään!

Tässä esimerkkejä:

  • Sauna from Finland yhteistyössä ulkoministeriön kanssa: Finland Toolbox täydentyy laadukkailla saunakuvilla. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – siksi on erityisen hienoa, että Sauna from Finlandin sauna-aiheisia kuvia löytyy Finland Toolboxista, keskeisimmästä suomalaisuuden tietopankista jota ylläpitää ulkoministeriö. Finland Toolbox sisältää tietoa Suomesta, erilaisia tutkimuksia, esityksiä, laadukkaita kuvia ja kuuluisat Suomi-emojit. Toolboxiin
  • Saunateemainen Youtube-kanava Sauna from Finlandin Youtube-kanavalla esitellään mielenkiintoisia näkökulmia suomalaisesta saunasta. Esimerkiksi tässä: Extreme Löyly: amerikkalaiset Youtube vloggarit testasivat suomalaisia saunoja. Tuotamme ja lisäämme hyviä saunateemaisia videoita kanavallemme jatkuvasti- joten pysy kuulolla
  • Sosiaalinen media: Instagram & Facebook ovat vakiintuneet kanaviksemme. Keräämme myös artikkeleita nettisivuillemme media-arkistoon.
Kuva: Herrankukkaro

Tule mukaan kehittämään ja ideoimaan saunaviestintää kanssamme!

Carita Harju
Toiminnanjohtaja
Sauna from Finland
Tel. +358 40 566 2481
Mail carita@saunafromfinland.fi

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste