Saunanlämpöisiä lahjaideoita jouluksi 2020

Pohditko vielä mitä antaisit lähimmäisillesi lahjaksi tänä jouluna? Moni on tänä vuonna viettänyt aikaansa kotona – sekä saunassaan – tavallista enemmän. Saunatuotteet ovat aina toimiva lahjaidea sekä himosaunojalle että saunattomallekin itsensä hemmottelijalle. Lue Sauna from Finlandin nostot tämän sesongin suosikkilahjoista.

  1. Tuoksukynttilät joulun aromeilla

Tuoksukynttilät ovat helppo tapa luoda kotiin rauhoittava tunnelma, jota voi muokkailla omien mieltymysten mukaan. Joulun aikaan liitetään paljonkin erilaisia hajuaistia helliviä asioita, kuten kuusen, joulukukkien, sekä ruokien tuoksuja. Myös juhlaleivonnaisissa käytetään hyvinkin paljon kaudelle ominaisia mausteita jotka tuovat herkullisen tunnelman kotiin. Esimerkiksi Osmian kardemumma-kynttilä luo pullantuoksuisen joulun, vaikka itse pullat päätyisikin hankkimaan kaupan pakastealtaasta.

Osmia
  1. Tunnelmallista tuoksua myös löylyihin

Kynttilät eivät suinkaan ole ainoa keino tuoda aromien rikkautta kotiin. Saunan sisällä kynttilöiden polttaminen ei ole turvallista, mutta sen sijaan löylyveteen tuoksua lisäämällä voi luoda tunnelman kuin olisi keskellä luontoa. Nystad Sauna Companyn löylytuoksut ovat 100% luonnollisia ainesosia, Suomessa valmistettuja, ja biohajoavia. Koivu & Minttu -tuoksu rentouttaa mielen, sekä avaa hengitysteitä.

Kuva: Luin Living
  1. Pehmeä paketti on luottovalinta

Vaikka lapset eivät niitä aina osaakaan arvostaa kääreitä repiessään, pehmoiset lahjat tuovat varmasti ainakin myöhemmin hymyn huulille – viimeistään kylvyn jälkeen siihen kääriytyessä. Nykyään suihkun jälkeiseen kuivatteluun on keksitty paljon muitakin tuotteita kuin vain tavanomaisia pyyhkeitä. Esimerkiksi Luin Livingiltä löytyy laaja valikoima erilaisia kylpytakkeja, lannepyyhkeitä, sekä lapsille suunnattuja kylpyviittoja. Yrityksen päämääränä on luoda käytännöllisiä, arkea helpottavia tuotteita, joiden materiaalit ovat ihanan pehmeitä myös pesun ja käytön jälkeenkin.

Luin Living
  1. Lahjakortti takaa täydellisen ostopäätöksen

Joitain tuotteita haluaisi mieluusti hypistellä ja tunnustella ennen ostopäätöstä, mutta tämänhetkiset olosuhteet rajoittavat näitä mahdollisuuksia. Monet erikoisyrityksetkin myyvät lahjakortteja, jolloin lahjansaaja pääsee itse valitsemaan mitä rahalla hankkii, vaikka sitten aikana kun kaupoilla käyminen on taas sopivampaa. Sauna from Finland suosittelee Lapuan Kankureiden lahjakorttia kodinsisustajille ja tyylitietoisille. Lapuan Kankureiden nettikaupasta on muuten lisäksi mahdollisuus tilata tuotteet valmiiksi lahjapakkauksiin pakattuna suoraan saajan osoitteeseen.

Kuva: Katja Losonen/ Lapuan Kankurit
  1. Saunaelämyslahjakortti irrottaa arjesta

Raskaan vuoden jälkeen lyhyenkin pituinen elämys auttaa lataamaan akkuja ja jaksamaan arjessa. Saunaelämyslahjakortti sopii erityisesti kaikille, joilla ei ole saunaa omassa kodissa, mutta myös heille jotka kaipaavat maisemanvaihdosta ja hetkellistä huolettomuutta vaikka siivoamisesta. Esimerkiksi Keski-Suomessa sijaitseva Varjolan tila tarjoaa erilaisia elämyslahjoja sekä rauhallisesta hemmottelusta että hurjista koskenlaskuista pitäville. Varjolan laatusertifioitu savusaunaelämys sisältää lämpimän porealtaan ja mahdollisuuden uida järvivedessä ympäri vuoden.

Varjolan tila
  1. Opas saunaelämyskokonaisuuden rakentamiseen

Onko lähipiirissäsi joku, joka suunnittelee vaikkapa kotisaunansa remonttia tai mökkisaunan rakennuttamista ensi vuonna? Kokonaisuuden suunnitteleminen ja hahmottaminen saattaa olla hankalaa ennen lopputuloksen näkemistä. Sauna from Finland ry:n Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirja antaa vinkkejä saunaelämyksen rakentamiseen alun teknisisistä haasteista lähtien aivan lopputuloksen viilaukseen laudeliinoilla ja hyvillä siivoustuotteilla. Tilaa täältä.

Artikkelissa nostetut yritykset ovat Sauna from Finlandin jäsenyrityksiä. Artikkelikuva: Hanna Söderström

How can we help you?

Titta Pervis

Markkinointi- ja projektipäällikkö
Tel. 0449313451

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste