Sauna from Finland suosittelee: Joululahjavinkit 2019

Sauna from Finland -verkoston yrityksiltä löytyy laaja kattaus laadukkaita tuotteita ja joulun suosikkilahjoja. Listasimme tähän muutaman helpottaaksemme lahjan keksimistä läheisille.

Saunamestarille:

Löylykauha teleskooppivarrella on hauska uutuus, joka sopii kaikenkokoisiin saunoihin ja on erittäin kiva lahjaidea. Varren pituutta voi säätää tarpeen mukaan.
www.saunatuote.fi

Saunatuote

Muotitietoiselle:

Joutsalainen perheyritys Pikkupuoti Oy valmistaa ”maailmankuulut” Sauna-/ Paljuhatut. Yritys sai vastikään näkyvyyttä paljuhatuilleen, kun Kourtney Kardashian vieraili Suomen Lapissa ja päätyi istumaan paljuun Pikkupuodin saunamyssy päässään.
www.pikkupuoti.fi

Pikkupuoti

Arjen designia arvostavalle:

Virta-rullapyyhe on kätevä ottaa mukaan matkalle tai treenilaukkuun, jossa vie rullattuna vain vähän tilaa. Käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä samassa paketissa. Jatkuvasti muutoksessa olevaa veden pintaa voi katsella loputtomasti. Design Johanna Aalto.
www.jokipiinpellava.fi

Jokipiin Pellava

Mukavuudenhaluiselle:

Pitkän mallisella Pisa Designin tyynyllä saa selän taakse pehmeyttä saunan seinää vasten. Sauna-/ sisustustyynyt ovat kaikki käytettävissä saunassa, sohvalla tai vaikka paljussa oman tarpeen mukaan.
www.pisadesign.fi

Pisa Design

Vilukissalle:

Muhkeat ja pehmeät jokaisen kotoilijan unelmatossut ovat joulun kestosuosikki. Kestävät ja käytännölliset kylpytossut sopivat käytettäviksi myös kosteissa tiloissa.
www.luinliving.com

Luin Living

Luonnon ystävälle:

Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Tuotteet tehdään omavalmisteisesta biomateriaalista EKOenergialla, ja elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Suosituin lahjasetti on Kupilka Gift Box, joka sisältää normaalikokoisen kupin, sekä pienen lusikan ja lautasen.
www.kupilka.fi

Kupilka

Hemmottelua rakastavalle:

Dermosilin joulutotteet tuovat spa-tunnelmaa jokaisen kylpyhuoneeseen. Sauna Glow -tuotteiden löylyjen lämpöä lepyttävä raikkaus ja ylellinen koostumus hemmottelevat ihoa ja hiuksia.
www.dermosil.fi

Dermosil

Rentoutumista kaipaavalle:

Aineeton elämyslahja ilahduttaa vielä joulun jälkeenkin. Esimerkiksi Tykkimäen saunaan voit ostaa monen kerran lahjakortin, jolloin lahjansaaja pääsee toistuvasti virkistymään ja rentoutumaan saunaan järven rannalle.
www.tykkimaensauna.fi

Sauna from Finland toivottaa kaikille rauhaisaa joulun odotusta!

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste