Saunaelämyksen keskiössä hygieniaosaaminen

Sauna from Finland ja RTK-Palvelu ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jossa tavoitteena on siivousteknologian entistä tehokkaampi hyödyntäminen eri saunomisympäristöissä.

– Suomalainen saunaelämys koostuu erilaisista asioista. Saunojen siisteys on tärkein osa-alue, joka osaltaan vahvistaa laadukasta saunakokemusta. Sauna from Finlandin kokemuksen mukaan saunojen puhtaus ja hygienia vaihtelevat saunapalveluissa paljon, mutta on silti yksi konkreettisimmista asioista, jolla saunaelämyksestä saadaan nautittava ja hyvinvointia edistävä, taustoittaa Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju.

Sauna from Finlandin tavoitteena on kuluvan kevään aikana kehittää suomalaiselle saunaelämykselle erillinen laatuluokitus.  Luokituksella pyritään siihen, että asiakkaat tunnistavat ja voivat valita saunan, jossa suomaiselle saunaelämykselle olisi laadukkaat ja siistit puitteet sekä hyvä palvelu. Elämys koostuu ennen saunaa, saunassa sekä saunan jälkeen määritellyistä kriteereistä. Kriteerit täyttävät saunat saavat myös käyttöönsä Sauna from Finland -sertifikaatin.

Nyt vahvistettavalla Sauna from Finlandin sekä RTK-Palvelun yhteistyöllä saadaan erityisosaamista ja palveluita Sauna from Finlandin jäsenistölle saunahygienian osaamiseen. Yhteistyön myötä jäsenyritykset saavat käyttöönsä konkreettisia työkaluja, kuten esimerkiksi saunojen siivouksen palveluohjeet. Palveluohjeistus tehdään seuraaviin saunomisympäristöihin kevään 2015 aikana: hotellisaunoille, matkailukohteille ja uimahallisaunoille. Sopimukseen sisältyy myös mahdollisuus erillisiin siivousteknologisiin koulutuksiin, joilla jäsenyritykset voivat kehittää saunan siivouskäytäntöjään.

Sauna from Finland verkoston tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus ja kehittää suomalaista saunabrändiä. Verkoston jäsenet omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan vahvistavat tätä tavoitetta.

Lisätietoa: Sauna from Finland, toiminnanjohtaja Carita Harju puh. 040 566 2481
Rtk-palvelu liiketoimintajohtaja, Terhi Kotkansalo puh. 040-5152219

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste