Puheenjohtajan katsaus: Et koskaan tiedä rajojasi, jos et ylitä niitä

Minulla on ollut suuri kunnia toimia Sauna from Finland ry:n hallituksen puheenjohtajana vuoden 2017 alusta. Puheenjohtajuuden lisäksi teen operatiivisella puolella mm. sauna-auditointeja ja muita asiantuntijatehtäviä. Otsikon motto kuvaa hyvin asennetta, jolla mielestäni koko yhdistyksemme tiimi on laittanut itsensä peliin toiminnanjohtajamme Carita Harjun johdolla. Hallituksen puheenjohtajana yritän virittää yhteisen tekemisemme tasolle, joka tuottaa hyviä tuloksia kaikille verkostomme jäsenyrityksille. Sauna-alalla menee nyt hyvin, mutta vieläkin parempaan pystymme.

Paljon on vielä tehtävää saunaelämysten laadun parantamisessa. Työ vaatii meiltä kaikilta paneutumista laatukäsikirjamme arvoihin, joiden kärjessä ovat puhtaus ja turvallisuus. Niihin meidän on panostettava kuten laadukkaisiinkin saunatiloihin paljon nykyistä enemmän. Globaaleilla saunamarkkinoilla meidän verkostomme suuriin haaste on kilpailukykyisten ja asiakkaita tyydyttävien saunakokonaisuuksien toimittaminen. Asettamamme rajat ylitämme tekemällä kovasti töitä ja parantamalla yhteistyövalmiuksiamme.

Kesäkauden kynnyksellä haluan kiittää kaikkia Sauna from Finland ry:n operatiivisella puolella työtä tekeviä. Kiitokset menevät myös jäsenyrityksillemme sekä hallituksemme jäsenille. Suuret kiitokset menevät myös strategisille kumppaneillemme sekä verkostostamme toimiville yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille. Työ maailman parhaan saunaelämyksen puolesta jatkuu. Vuoden 2017 loppupuolisko on ihastuttavan työntäyteinen ja toivottavasti näen kaikki jäsenyrityksemme maailman ensimmäisessä World Sauna Forumissa 29.9.2017 sekä sen yhteydessä olevassa Hygge2017 tapahtumassa. Rajoja ylittäessämme kannattaa muistaa Tommy Tabermannin viisaus: ”Ihmeitä ei pidä odotella. Ihmeitä pitää tehdä”. Toivon teille kaikille rentouttavia saunaelämyksiä!

Pekka Krook

Hallituksen puheenjohtaja, Sauna from Finland ry

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste