Luonto inspiraation lähteenä

Luontoon sulautuvaan Boatsaunaan astuessaan pystyy välittömästi aistimaan rauhallisen tunnelman sekä tuntea haapapäreen tuoksun nenässään. Boatsaunan muoto muistuttaa jotain muuta kuin saunarakennusta tuodessaan vuodenaika-assosiaation talviteloilla olevaan veneeseen, josta ajatus Boatsaunaan onkin alun perin lähtenyt.

”Saunailtaa viettäessämme porukka huomasi talviteloille väärinpäin nostetun veneen, ja siitä lähti ajatus kehittää jotain tuotetta. Käännetty vene näytti kauniilta ja eri vaihtoehtoja harkittuamme päädyimme saunaan. Ideaa lähdettiin kehittämään samalla porukalla, ja yhdeksi tärkeimmäksi asiaksi nousi luonnonläheisyys, joka tarkoittaa meille sitä, että luonnosta kerätään tarvikkeet ja veistetään itse.”

Jouni Pykäläinen Eropan Oy:ltä kertoo.

Boatsauna/ Eropan Oy

Boatsaunan rakentamisessa halutaan käyttää mahdollisimman vähän valmiita, prosessoituja tuotteita. Sauna rakennetaan luonnollisista materiaaleista: ulkokuoressa on kuusipärettä, puurunkokoolaus, sisäpuolella haapapärettä, lattia kuusipontattua lautaa ja lauteet ovat käsin veistettyjä joko koivusta tai haavasta. Lämmöneristystä varten saunassa käytetään alumiinipaperia, joka on kuitenkin hengittävä materiaali.

Kaikki saunat tehdään tilauksen jälkeen, joten asiakas pystyy itse osallistumaan suunnitteluun niin halutessaan. Esimerkiksi huoneiden kokoon, lauteiden syvyyteen ja korkeuteen tai kiuasvalintaan on mahdollisuus vaikuttaa ennen rakentamista. Käsintehty työ takaa sen, että jokainen Boatsauna on uniikki!

Tiesitkö tämän?

  • Boatsaunat toimitetaan valmiina pakettina: lisää vain kivet kiukaaseen ja sauna on valmis.
  • Saunoja toimitetaan ympäri maailman

Boatsauna/ Eropan Oy kuuluu Sauna from Finland -verkostoon lukuisien muiden saunainnovoijien kanssa. Lisää verkoston jäsentemme tarinoita voit lukea myöhemmin julkaistavasta saunan laatukäsikirjasta (Sauna from Finland ry).

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste