Happirikkaat löylyt luovat rentouttavan saunahetken

OmaSaunan laadukkaat saunat ovat helppo tilata ja rakentaa minne tahansa ympäri maailman. OmaSaunoissa on erityisen happirikkaat löylyt.

Kotimaista rakennustyyliä sekä suomalaisia raaka-aineita suosivan OmaSaunan brändi lähti muovautumaan ajatuksesta suunnitella suomalaisia saunoja, jotka olisivat mahdollisimman pitkäikäisiä ja helppoja rakentaa mihin tahansa. Niissä saunoja saisi miellyttäviä saunakokemuksia, jotka edistäisivät rentoutumista ja hyvinvointia ja tarjoavat happirikkaat löylyt.

”Halusimme luoda vastapainon saunoille, joissa kärvistellään tiukoissa löylyissä viisi minuuttia ja juostaan sitten ulos ottamaan happea. Saunaelämyksen täytyy olla nautinnollinen ja rauhoittava kokemus”, kertoo OmaSaunan suunnittelija John Hemming.

Tärkeää oli myös rakentaa saunoja, jotka on helppo lähettää ulkomaille. Elementtisaunat pakataan merivientilaatikoihin, joten ne on helppo kuljettaa myös muualle. Suomessa saunan saa tilattua tehtaalta joko elementteinä tai koottuna.

Sauna from Finland

Saunat on suunniteltu kestäviksi ja pitkäikäisiksi. Ilmaraot seinän välissä ja lattialla takaavat tehokkaan ilmankierron, joten happirikkaat löylyt on taattu. Raot myös edesauttavat saunan tehokasta kuivumista. Myöskään kosteuden haihtumista haittaavia eristeitä ei ole käytetty.

”Meillä asiakas voi vaikuttaa saunan ulkoasuun ja varusteluun. Tämä mahdollistaa saunan muokkaamisen juuri markkinaan ja kuluttajan toiveisiin sopivaksi”, Hemming toteaa.

Artikkeli löytyy kokonaisena Sauna from Finlandin Aidon suomalaisen saunan laatukäsikirjasta, jonka voit hankkia itsellesi Veicon verkkokaupasta.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste