Lakeuden Vinttisaunalle Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatti

”Original Sokos Hotel Lakeuden Vinttisaunan sertifiointi oli alun perin suunniteltu toteutettavaksi jo vuodelle 2019. Vinttisaunan tiloille tuolloin toteutetun remontin aikana kiinnitimme erityistä huomiota sertifiointikriteereihin, koska meille oli jo karttunut sertifiointikokemusta hotellimme huonesaunojen osalta. Olimme luottavaisia, että nyt auditointiprosessi sujuu hyvin. On hienoa saada tunnustusta, sertifikaatti on meille suuri ilon aihe”, toteaa hotellipäällikkö Merja Kivioja.

Sauna from Finlandin myöntämä sertifikaatti tuo lisäarvoa matkailunäkökulmasta. Sertifiointikohteet on jaettu neljään ryhmään, Sauna URBAN, Sauna NATURE&GARDEN, Sauna SPA sekä Sauna UNIQUE. Lakeuden Vinttisauna on kaupunkikohteessa oleva saunaelämys ja sille myönnettiin Sauna URBAN sertifikaatti. Lakeuden Vinttisaunalla järjestetään monipuolisesti tapahtumia ympäri vuoden.

Sauna from Finland

Lisää houkuttelevia saunamatkailukohteita Etelä-Pohjanmaalle matkailijoiden löydettäväksi. Original Sokos Hotel Lakeus ja Original Sokos Hotel Vaakuna ovat Etelä-Pohjanmaalla toistaiseksi ainoat saunapalvelutarjoajat, joilla on Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatti.

”Haluamme nostaa muitakin laadukkaita eteläpohjalaisia saunakohteita esille. Sertifioiduista saunakohteista muodostuu aitoutta, luontoa ja rauhaa Suomesta hakevalle matkailijalle kiinnostava kokonaisuus. Paikalliset tuntevat uniikit kohteet, mutta ulkomaisille matkailijoille tarjottava konsepti tulisi olla löydettävissä helposti ja yhdestä paikasta”, haastaa Sauna from Finland ry:n puheenjohtaja Johanna Ratia.

Sauna from Finland Sertifikaatin luovutus, Merja Kiviojalle (vas) ja Johanna Ratia (oik)

Saunomisesta ei haluta luopua -tutkimus kertoo

Sauna from Finlandin teettämän tutkimuksen tuloksia esiteltiin sertifiointitilaisuuden yhteydessä. Saunominen on suomalaisille merkittävä asia, suuri osa ymmärtää sen terveysvaikutukset ja saunomisesta ei olla valmiita luopumaan, vaikka taloudessa olisi muutoin epävarmaa. Suomi saunoo tutkimuksen mukaan totuttuun tapaan, harvemmin saunassa käyvät pidättäytyivät saunomisesta herkemmin, kuin useammin saunovat. Nuoret suosivat julkisia saunoja ja saunominen kuuluu edelleen oleellisena osana suomalaisten juhlapyhien viettoon.

Lisätietoja: 

Merja Kivioja, Eepee, hotellipäällikkö, merja.kivioja@sok.fi, 010 764 8104 

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste