Saunaday.com

International Suomi

Tapahtuman nimi:
Saunaday.com

Tapahtuman kuvaus:
Saunaday.com tuo saunojat yhteen ympäri maailman lauantaina 27. huhtikuuta 2024.

Mikä?

Saunat.fi ja visitsauna.com järjestävät maailman laajuisen tapahtuman, joka tarjoaa mahdollisuuden yksityishenkilöille, järjestöille sekä yrityksille lämmittää saunansa kaikkien ihmisten saataville. Oli kyseessä sitten taloyhtiösi sauna, mökkisauna, tynnyrisauna, yrityksesi tiimisauna, yhdistyksen ylläpitämä sauna tai vaikkapa telttasauna – nyt voit avata sen meille kaikille.

Milloin?

Saunadayta vietetään ensimmäisen kerran lauantaina 27. huhtikuuta 2024. Julkaisemme osana Saunadayta kartan, josta näkyvät kaikki Saunaday -tempauksessa mukana olevat saunat. Kartta julkaistaan maaliskuun aikana, mutta voit ilmoittaa saunasi linkin kautta jo nyt mukaan!

Saunat ovat osa suomalaista kulttuuriperinnettä, joka on levinnyt ympäri maailman. Ennen kaikkea sauna on yhteisöllinen kokemus – onko parempaa tapaa jakaa sitä toistemme kesken?

Miksi?

Tarkoituksemme on luoda positiivista saunakulttuuria yli maiden rajojen – meiltä teille, teiltä meille ja ihan jokaiselle! Lauteilla on aina tilaa, saunotaan yhdessä.

Saunan avaamisen yhteydessä on upea mahdollisuus esitellä esimerkiksi mökki- tai kotisauna, yhdistyksen tai yrityksen toimintaa täysin uudelle kohderyhmälle. Kannustamme myös kutsumaan ystäväsikin mukaan – onhan kyseessä päivä, jolloin kuka vaan voi saunottaa kansaa.

Lauantaina 27.4. järjestettävä Saunaday on ainutlaatuinen kokemus, jota et halua missata!
Saunaday näkyy somessa hashtageilla #saunaday ja #internationalsaunaday.

Oletko valmis tarjoamaan löylyt saunassasi? Ilmoittaudu mukaan seuraavan linkin kautta:
https://www.saunaday.com/join-saunaday

Tapahtuman www-osoite:
https://saunaday.com

 

Address International Suomi

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste