Piscine Global Europe 2022

Eurexpo Lyon | Ranska

PISCINE GLOBAL EUROPE PALAA LYON-EUREXPOON 15.–18. MARRASKUUTA 2022.

Allas- ja hyvinvointisektorin johtava tapahtuma, Piscine Global Europe palaa Lyon-Eurexpoon live-tapahtumaksi tänä vuonna 15.–18. marraskuuta. Tapahtuma ei ainoastaan tarjoa alan ammattilaisille mahdollisuuden koota, vaihtaa näkemyksiä ja tehostaa liiketoimintaa, mutta lisäksi viimeinkin tavata ja sosialisoida muiden kanssa.

Yhteistyössä French Federation for Pool and Spa Professionals (FFP) järjestettävä Piscine Global Europe on nyt enemmän kuin koskaan strateginen kansainvälinen kokonaisen allassektorin tapahtuma. Florence Rousson Mompo GL events Exhibition Operationsin the Greentech+ osaston johtaja, kertoo:

”With 860 exhibitors and brands already confirming their attendance, Piscine Global Europe is consolidating its position as a key event for the sector. After 4 years of absence, players in the sector can’t wait to meet in person in Lyon once again. We are so looking forward to sharing this exhibition with all the professionals: it’s a key moment for doing business and presenting new products, but also a time for getting together socially! ”.

Pandemia-rajoitukset ja jatkuva sisällä oleminen kasvattivat halua ulkoilla ja pitää hauskaa altaalla ranskalaisten ja heidän eurooppalaisten naapureidensa keskuudessa. Tämä trendi on yhä nouseva myös rajoitusten jälkeenkin. Allassektori jatkaa kasvuaan ja uusien työpaikkojen luomista ja se pyrkiikin kasvattamaan työntekijöiden taitoja. Tämän laajenevan ekosysteemin tukemiseksi, Piscine Global Europe on luonut maineen tapahtumana, jota ei voi missata ja josta voi odottaa ymmärryksen lisäämistä sekä keskustelua tulevaisuuden kehityksestä alalla. Neljän päivän ajan, seminaarit ja keskitetyt teema-alueet innostavat keskusteluun ja parantamaan ymmärrystä seuraavista aiheista:

  • Työpaikat, koulutus ja taitojen kehittäminen alan ammattilaisille, jossa on mukana erityisesti kampus työpaikoille ja koulutukselle,
  • digitalisaatio ja digitaaliset välineet,
  • kestävä kehitys.

Useat aktiviteetit tulevat myös luomaan tunnelmaa tälle näyttelyn uudistetulle versiolle:

  • The Pool Design Awards, kilpailu, joka antaa valokeilan allasprojekteille ympäri maailman.
  • The Pool Showcase uusien tuotteiden esittelylle
  • The Pool Innovation Awards, joka palkitsee ja nostaa esille innovaatioita.
  • The Pool Arena, alue, joka on tarkoitettu näytteilleasettajien puheille ja seminaareille markkinoiden trendeistä.
  • The Jobs and Training Campus, antaa ammattilaisille mahdollisuuden löytää koulutus- ja rekry-ratkaisuja.

Kaikille, jotka toivovat osallistuvansa tapahtumaan näytteilleasettajana tai vieraana, lisätietoa on tarjolla osoitteessa: www.piscine-global-europe.com

Kansikuva: Drop Design Pool

Address Eurexpo Boulevard de l'Europe Lyon Ranska

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste