Jämsä Sauna Day

Jämsä Jämsä | Suomi

Tapahtuman nimi:
Jämsä Sauna Day

Tapahtuman kuvaus:
Jämsä Sauna Day järjestetään ensimmäistä kertaa 5.6.2024

Historian ensimmäistä Jämsä Sauna Day -tapahtumaa vietetään 5.6.2024 eri puolilla Jämsää. Tapahtuma on myös osana laajempaa Keski-Suomen saunamaakuntaviikkoa sekä kansainvälistä World Sauna Forum -tapahtumaa.

Tarkoituksena on saada mahdollisimman monta jämsäläistä saunaa avaamaan ovensa saunojille samana päivänä. Mukaan voivat lähteä niin yritykset, yhdistykset kuin yksityisetkin saunojen omistajat. Saunomisen lisäksi yritykset voivat tarjota myös muita oheispalveluja esimerkiksi pitää kahvilaa tai myydä omia tuotteitaan. Kukin Sauna Day -tapahtumaan osallistuva yritys vastaa omista järjestelyistään.

Idea Jämsä Sauna Day -tapahtumaan lähti Saunakylän puuhanaiselta, Saunamestari Saija Sileniltä. Tavoitteena olisi saada Jämsä Sauna Day -tapahtumasta vuosittainen tapahtuma, joka kokoaisi jämsäläiset saunat yhteen ja tarjoaisi saunakokemuksia niin jämsäläisille kuin muualta tulleille saunojille yhden päivän ajan, kuten muissa Sauna Day -tapahtumissa on tehty. Saunakylä on ilman muuta yksi Jämsän Sauna Day -kohteista, siellä voi saunoa ihanissa savusaunoissa kello 16.00-20.00 välisenä aikana. Sauna Dayn aikana on Saunakylässä myös perinnesaunottajia antamassa hoitoja.

Tavoitteena on saada mukaan vähintään 15 erilaista saunaa. Tällä hetkellä mukaan on ilmoittautunut jo kuusi saunakohdetta.
Jämsän Saunakylä on yksi matkailukaupunkimme ainutlaatuisista kohteista. Oma Sauna Day -tapahtuma on kutsu aloittaa kesä Himos-Jämsän monipuolisissa elämyksissä. Maakunnallinen saunamaakuntaviikko ja kansainvälinen World Sauna Forum vahvistavat kokonaisuutta. Toivotaan, että useat yritykset ja yhteistyökumppanit tuovat tarjontaansa esille Jämsä Sauna Day -tapahtumapäivänä, toteaa matkailu- ja markkinointijohtaja Ulla Haggrén.

Tapahtuman www-osoite:
https://www.himosjamsa.fi/sauna-day/#e58f9aaa

 

Address Jämsä 42100 Jämsä Suomi

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste