Sauna maisemalla: Kurkistus Original Sokos Hotel Royal Vaasan uudistukseen

Original Sokos Hotel Royal Vaasaan hiljattain tehdyssä saunaosaston remontissa keskityttiin erityisesti ylellisen ja kestävän kehityksen periaattein toteutetun saunaelämyksen luomiseen. Hotellin johtaja Max Hellqvist jakoi näkemyksiään remonttiprosessista ja projektin taustalla vaikuttaneista tekijöistä.

Yksi keskeisistä syistä remontille oli selkeästi juuri tällaisten tilojen puuttuminen Vaasan keskustan palvelutarjonnassa. Hellqvist kertoi, että keskusteluissa suurimpien asiakkaiden kanssa esiin tuli tarve suurille, edustustason saunatiloille, joissa olisi uintimahdollisuus ja näkymät kaupungin ylle. Nämä asiakkailta saadut palautteet ohjasivatkin hotellia tekemään näyttävät saunatilat, jossa olisi tilaa suuremmillekin seurueille.

Kestävyys keskiössä

Kestävä kehitys oli merkittävässä roolissa saunan suunnittelussa ja rakentamisessa. Hotelli teki tietoisia valintoja käyttämällä kestäviä, luonnollisia ja kierrätettyjä materiaaleja, jotta ympäristövaikutukset olisivat mahdollisimman pienet. Hyvä esimerkki tästä on hotellin energiantuotantostrategia. Maaporakaivot tuottavat lämmön jota saunakerros tarvitsee, kun taas aurinkopaneelit ulkoseinissä lämmittävät uimaveden. Tämä innovatiivinen lähestymistapa mahdollistaa hotellille ylellisen saunaelämyksen samalla, kun toimintakustannukset pysyvät alhaisina ja ympäristövaikutukset pieninä.

Sauna from Finland

Aito suomalainen saunaelämys – laatusertifikaatti

Yhteistyö oli myös keskeisessä asemassa projektin onnistumisessa. Royal teki yhteistyötä Sauna from Finlandin kanssa, hyödyntäen asiantuntemusta saunavieraiden tarpeisiin räätälöityjen tilojen suunnittelussa. Yhteistyön ansiosta hotelli onnistui luomaan todella poikkeuksellisen saunaelämyksen.

Uudistettu sauna tarjoaa laajan valikoiman mukavuuksia, jotka parantavat vieraiden viihtyvyyttä ja käyttökokemusta. Lukittavat kaapit, laskutilat, meikkipeilit sekä kokoustilat ja virvoke mahdollisuudet vastaavat monenlaisiin tarpeisiin, tehden tilasta täydellisen sekä yksilölliseen rentoutumiseen että ryhmätilaisuuksiin.

Laatuun sitoutuminen näkyy kaikessa, aina käytetyistä materiaaleista tilan suunnitteluun. Hotelli on hankkinut aidon suomalaisen saunaelämyksen laatusertifikaatin varmistaakseen sekä paikallisille että kansainvälisille vieraille, että Royalin saunatilat täyttävät tietyn standardin.

Positiivinen vastaanotto

Uudistetut saunatilat ovat yllättäneet vieraat erittäin positiivisesti. Sekä paikalliset, että hotellivieraat ovat ottaneet uudet tilat innolla vastaan, mikä on johtanut korkeaan käyttöasteeseen. Kun hotellin kapasiteetti lähitulevaisuudessa kasvaa, aikoo Royal harkita saunavuorojen laajentamista tai vuorojärjestelmän käyttöönottoa, jotta kaikki vieraat voivat nauttia tästä ainutlaatuisesta saunaelämyksestä.

How can we help you?

Titta Pervis

Markkinointi- ja projektipäällikkö
Tel. 0449313451

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste