Sauna from Finland tiimin uusin kasvo Satu Ilomäki on istunut aiemmin jo pari vuotta Sauna from Finlandin hallituksessa työskennellessään Helolla saunaliiketoiminnan parissa. Hän on saanut nähdä miten Sauna from Finlandin jäsenistö on näiden välivuosien aikana kasvanut.

Satu Ilomäki on kokenut moniosaaja ja toimelias tehopakkaus – eli täydellinen lisäys Sauna from Finland -tiimiin! Ihmisenä hän on helposti lähestyttävä, avoin ja sosiaalinen. Työkokemusta Satulle on karttunut yli 20 vuoden ajalta esimiestehtävistä sisustamisen, myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Työnkuvat ovat pitäneet sisällään luovaa suunnittelutyötä mallistojen, saunojen ja kiintokalusteiden parissa. Vuosien varrella Satu on ollut mukana myös ideoimassa ja suunnittelemassa useampia messuosastoja ja -tapahtumia. Yhteistyötä hän on tehnyt viimeisimpinä vuosina useiden suomalaisten vaikuttajien kanssa ja sitä kautta sosiaalinen media, varsinkin Instagramin maailma, on tullut hänelle myös paremmin tutuksi.

Jatkuva opiskelu ja uuden oppiminen on Satun suuri intohimo, ja sen myötä hän on kasvanut ihmisenä ja laajentanut osaamistaan ammatillisesti. Satu on toiminut 5 vuotta yrittäjänä erilaisten projektien parissa, sekä kouluttautunut Elämäntaidon valmentajaksi. Se on antanut paljon työkaluja elämään ja asiakastöihin.

Työn, uuden oppimisen ja kasvun lisäksi tärkeitä arvoja Satulle elämässä ovat rehellisyys, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja merkitykselliset ihmissuhteet. Hän on intohimoinen kokkailija ja leipuri sekä luontoliikkuja. Näistä saa paljon inspiraatiota ja vastapainoa työhön. Sauna on Satulle iso osa hyvinvointia, sinne on aina mukava mennä lataamaan akkuja ja antaa kehon ja mielen rentoutua. Satu pitää enemmän matalasta lämmöstä ja kosteista löylyistä – se suo mahdollisuuden makoilla lauteilla pitkään, ilman kiirettä minnekään.

Työelämässään Satu on aina kulkenut päämäärätietoisesti, järjestelmällisesti ja tuloshakuisesti eteenpäin, samalla välittäen aidosti työyhteisön sekä asiakkaiden tarpeista. Satulla on taito nähdä, miten yhteistyötä yritysten ja eri sidosryhmien välillä tulisi rakentaa, jotta yhteiset päämäärät ja tavoitteet saavutetaan.

Satu Ilomäkeen voit olla muun muassa näissä asioissa yhteydessä:

  • Sauna from Finlandin Instagram-tili, yrityksesi Instagram-kanavan kehittäminen
  • Interbad2021-messuosaston suunnittelu
  • Sauna-akatemia

Satu Ilomäki
p. 045 6463630
team@saunafromfinland.fi
LinkedIn

Tutustu muihin Sauna from Finlandin tiimiläisiin täällä.

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere