Satu Ilomäki on World Sauna Forumin projektipäällikkö sekä hän vastaa Sauna from Finlandin sosiaalisen median sisällöntuotannosta. Satu on kokenut moniosaaja ja toimelias tehopakkaus, joka on helposti lähestyttävä, avoin ja sosiaalinen.

Työkokemusta Satulle on karttunut yli 20 vuoden ajalta esimiestehtävistä sisustamisen, myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Työnkuvat ovat pitäneet sisällään luovaa suunnittelutyötä mallistojen, saunojen ja kiintokalusteiden parissa. Vuosien varrella Satu on ollut mukana myös ideoimassa ja suunnittelemassa useampia messuosastoja ja -tapahtumia. Satu Ilomäki on istunut aiemmin jo pari vuotta Sauna from Finlandin hallituksessa työskennellessään Helolla saunaliiketoiminnan parissa. Hän on saanut nähdä miten Sauna from Finlandin jäsenistö on näiden välivuosien aikana kasvanut.

Sauna on Satulle iso osa hyvinvointia, sinne on aina mukava mennä lataamaan akkuja ja antaa kehon ja mielen rentoutua. Satu pitää enemmän matalasta lämmöstä ja kosteista löylyistä – se suo mahdollisuuden makoilla lauteilla pitkään, ilman kiirettä minnekään.

Satu Ilomäki
p. 045 6463630
satuilo@saunafromfinland.fi
LinkedIn

Tutustu muihin Sauna from Finlandin tiimiläisiin täällä.

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Sauna Capital Tampere