Sauna from Finland on kansainvälisesti merkittävä suomalaisen saunaelämyksen asiantuntija. Brändityön, konsultoinnin ja laatukäsikirjan avulla yhdistys ja sen vientiryhmä lisäävät suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta ja liiketoimintaa kansainvälisillä markkinoilla.

Sauna from Finland ja sen vientiryhmä rakentaa ja tekee tunnetuksi suomalaista saunaelämystä maailmalla. Tämän toiminnan keskiössä on Authentic Finnish Sauna Experience -konsepti, joka rakentuu ryhmään kuuluvien yritysten tuotteista ja palveluista. Vientiryhmän yritysten tarkoituksena on luoda yhteistyössä konseptiin kuuluvia, erilaisia kokonaisuuksia, jotka räätälöidään eri tarpeisiin ja jotka ostamalla kansainväliset asiakkaat saavat kaiken tarvitsemansa omaa saunaelämystään varten. Tämä Sauna from Finlandin ”yhden luukun periaate” tekee suomalaisesta saunaelämyksestä houkuttelevan, helpon, mielenkiintoisen ja monipuolisen konseptin, joka lisää yritysten liiketoimintaa.

Vientiryhmä koostuu yrityksistä, jotka edustavat kattavasti Sauna from Finland -verkoston kärkeä: saunavalmistajia, jotka valmistavat saunoja ja saunakokonaisuuksia erilaisiin tarpeisiin, saunaelämys- ja matkailupalveluja tarjoavia yrityksiä sekä kattava valikoima saunatarvike-, tekstiili- ja valaistusalan asiantuntijoita. Verkostoon tarvitaan kuitenkin lisää osaamista mm. terveydenhoito-, cleantech- ja elintarvike-aloilta sekä laaja-alaista projektiosaamista.

Vientiryhmä lisää kansainvälisiä mahdollisuuksia

Vientiryhmään kuuluvat yritykset saavat kansainvälistä näkyvyyttä, markkinatietoutta sekä liiketoimintamahdollisuuksia kohdemarkkinoilla, lisäresursseja markkinointiinsa sekä hyödyllisiä verkostoja. Vientiryhmän yrityksiä markkinoidaan aktiivisesti eri toimenpiteiden kautta. Markkinoinnin kohderyhminä ovat kansainvälinen media ja potentiaalisimmat kv-asiakkaat: hotelliketjut, hyvinvointipalveluiden tarjoajat (mm. kylpylät ja kuntosalit), rakennuttajat, konsultointiyritykset ja jälleenmyyjät. Markkinointikanavista tärkeimmät ovat www.saunafromfinland.com -sivusto, (kohdennetut) kansainväliset uutiskirjeet sekä vaikuttaja- ja mediavierailut. Lisäksi Sauna from Finland järjestää ja osallistuu erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, joissa esitellään suomalaista saunaelämystä, yrityksiä ja Suomea saunamatkailumaana monipuolisesti sekä pidetään asiantuntijapuheenvuoroja suomalaisesta saunaelämyksestä. Tilaisuudet lisäävät tietoutta suomalaisesta saunasta, sen terveysvaikutuksista ja sen elämyksellisyydestä, sekä antavat mukana oleville yrityksille tärkeää markkinatietoa.

Kun yritys liittyy vientiryhmään, päivitämme ensimmäiseksi sen tiedot esittelymateriaaleineen www.saunafromfinland.com –nettisivustolle ja muihin markkinointimateriaaleihin. Tästä kansainvälistyminen ryhmän tuella alkaa!

Ryhmään voi liittyä mukaan mihin aikaan vuodesta hyvänsä.

Lue vuoden 2021 painopisteet tästä.

VIENTIRYHMÄ TARJOAA YRITYKSILLE MARKKINOINTIA JA NÄKYVYYTTÄ, LISÄRESURSSEJA JA LIIDEJÄ

 • Yhteistyössä uusille markkinoille
 • Lisäresursseja markkinointiin
 • Aktiivinen viestintä ja yhteinen brändi: lisää näkyvyyttä ja saavutettavuutta
 • Nettisivut www.saunafromfinland.com eri kielillä
 • Tapahtumat kotimaassa ja ulkomailla: yhteisosastot messuilla, kv-tapaamiset
 • Kansainväliset verkostot: markkinoiden tuntemus, kontaktit asiakkaisiin
 • Uutta tietoa, ideoita tuotteiden kehittämiseen, asiakastuntemusta
 • Toisilta oppiminen, asioiden jakaminen, uudenlaiset ajattelu- ja toimintamallit

Vuosihinta paketille yrityksen liikevaihtoon perustuen vuonna 2021
 • alle 300 000 euron liikevaihdon yrityksille 2500 e + alv 24%
 • yli 300 000 euron liikevaihdon yrityksille 3900 e + alv 24%
 • Matkailuyritykset 1500 e + alv 24%

Lisätietoja:
Satu Freyberg
Kansainvälistymisasiat, KV-projektit
Sauna from Finland
puh: 0400 966 112
satu@saunafromfinland.fi

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

 • Harvia
 • Sokos Hotels
 • Visit Jyväskylä Region
 • Sauna Capital Tampere