Sauna from Finland ja sen strategiset kumppanit rakentavat yhdessä kestävää tulevaisuutta.

Strategiset kumppanimme ovat sitoutuneet tekemään pitkäjänteistä kehittämistyötä yhdessä Sauna from Finlandin kanssa. Yhteistyön tavoitteita on määritelty yhdessä ja yhdessä tähtäämme globaaleiden saunamarkkinoiden kasvuun.

Sauna from Finland -verkoston tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus. Verkoston jäsenet omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan vauhdittavat tätä tavoitetta.

Harvia

Harvia

Maailman suurin sauna- ja spa-alan toimija Harvia on Sauna from Finlandin pitkäaikaisimpia jäseniä. Kiuasvalmistajana 1950-luvulla aloittanut Harvia tarjoaa tänä päivänä kiukaiden ohella maailman eri sauna- ja spa-kulttuureihin sopivat saunahuoneet, infrapuna- ja höyrysaunat, spa-moduulit, digitaaliset ohjauskeskukset ja saunatarvikkeet. Harvia tarjoaa saunomiseen ja spa-elämyksiin liittyvät kokonaisratkaisut kaikkiin tarpeisiin ja tiloihin. Harvian tuotekehitystiimi luo jatkuvasti uusia tapoja rakentaa kaikkien aistien sauna- ja spa-kokemuksia.

”Missiomme on rikastaa ihmisten elämää tarjoamalla ainutlaatuisia, kaikkien aistien sauna- ja spa- kokemuksia, jotka tarjoavat täydellisen kehon ja mielen harmonian. Harvia tekee elämän rennoimmista hetkistä ja luontaisesta hyvinvoinnista mahdollista kuhunkin sauna- ja spa-kulttuuriin sopivalla tavalla.”

www.harvia.fi

Aquanale

Suomalainen saunaelämys on näkyvästi esillä Aquanale 2023-messuilla Kölnissä Sauna from Finlandin ja messuyhtiön kumppanuuden ansiosta. Messuille rakentuu Sauna from Finlandin saunaelämysalue, jonka ympärille suomalaiset yritykset sijoitetaan. Aquanale on Kölnissä järjestettävä tapahtuma, jonka tavoitteena on koota alan yritykset, teemat ja asiakkaat yhteen paikkaan.

https://www.aquanale.com/trade-fair/aquanale/

Visit Jyväskylä Region –  Maailman saunamaakunta

Keski-Suomi on maailman saunamaakunta ja Jyväskylä sen keskus. Visit Jyväskylä Region on Keski-Suomen virallinen matkailun aluetoimija, jonka tehtävänä on markkinoida koko maakunnan matkailutarjontaa ja tapahtumia. Visit Jyväskylä Region tarjoaa tietoa alueen käyntikohteista, tapahtumista ja muista matkailupalveluista matkailijoille ja seudun asukkaille. Tavoitteena on vahvistaa koko Keski-Suomen yleistä vetovoimaa ja elinkeinoelämää, lisätä Keski-Suomeen suuntautuvaa matkailua ja seurata alueen matkailuelinkeinon kehittymistä.

www.visitjyvaskyla.fi

Kiinnostaako strateginen kumppanuus? Ota yhteyttä:

Carita Harju
Puh: 040 566 2481
Email: carita@saunafromfinland.fi

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
Sauna from Finland