Strategiset kumppanit

Sauna from Finland rakentaa kestävää tulevaisuutta yhdessä strategisten kumppaneiden kanssa.

Strategiset kumppanimme ovat sitoutuneet tekemään pitkäjänteistä kehittämistyötä yhdessä Sauna from Finlandin kanssa. Yhteistyö tavoitteita ovat määritelty yhdessä ja yhdessä tähtäämme globaaleiden saunamarkkinoiden kasvuun.

Sauna from Finland -verkoston tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus. Verkoston jäsenet omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan vauhdittavat tätä tavoitetta.

Harvia

Maailman suurin sauna- ja spa-alan toimija Harvia on Sauna from Finlandin pitkäaikaisimpia jäseniä. Kiuasvalmistajana 1950-luvulla aloittanut Harvia tarjoaa tänä päivänä kiukaiden ohella maailman eri sauna- ja spa-kulttuureihin sopivat saunahuoneet, infrapuna- ja höyrysaunat, spa-moduulit, digitaaliset ohjauskeskukset ja saunatarvikkeet. Harvia tarjoaa saunomiseen ja spa-elämyksiin liittyvät kokonaisratkaisut kaikkiin tarpeisiin ja tiloihin. Harvian tuotekehitystiimi luo jatkuvasti uusia tapoja rakentaa kaikkien aistien sauna- ja spa-kokemuksia.

“Missiomme on rikastaa ihmisten elämää tarjoamalla ainutlaatuisia, kaikkien aistien sauna- ja spa- kokemuksia, jotka tarjoavat täydellisen kehon ja mielen harmonian. Harvia tekee elämän rennoimmista hetkistä ja luontaisesta hyvinvoinnista mahdollista kuhunkin sauna- ja spa-kulttuuriin sopivalla tavalla.”

www.harvia.fi

Visit Jyväskylä

Keski-Suomi on Suomen saunamaakunta ja Jyväskylä sen keskus. Visit Jyväskylän tehtävänä on markkinoida Jyväskylää matkailu- ja tapahtumaseutuna sekä tarjota tietoa kaupungista, käyntikohteista, tapahtumista ja muista matkailupalveluista matkailijoille ja seudun asukkaille. Tavoitteena on vahvistaa Jyväskylän seudun yleistä vetovoimaa ja elinkeinoelämää, lisätä Jyväskylän alueelle suuntautuvaa matkailua ja seurata alueen matkailuelinkeinon kehittymistä.

www.visitjyvaskyla.fi

Sokos Hotels

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin ja laajin hotelliketju, johon kuuluu 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sokos Hotellit ovat panostaneet laadukkaaseen saunaelämykseen. Monelle hotellisaunalle on viime vuosien varrella myönnetty Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki, joka viestii ensiluokkaisesta panostuksesta saunaan. Nämä saunat ovat myös usein asiakassaunoja, joten vaikutus ja viesti on merkittävä: asiakkaille halutaan tarjota maailman paras suomalainen saunaelämys.

www.sokoshotels.fi

Sauna Capital Tampere

Maailman saunapääkaupunki Tampere toivottaa kaikki tervetulleiksi lempeisiin lämpöihin! Tampereen seudulla lämpiää yli 30 yleistä saunaa, joissa voi rentoutua ja virkistäytyä läpi vuoden. Erityisesti ne, jotka rakastavat kuumia löylyjä ja jääkylmää vettä, löytävät maailman laajimmat mahdollisuudet nauttia koukuttavasta yhdistelmästä. Tampereessa parasta ovat aitous ja lämpö. Sama pätee saunakulttuuriin. Saunassa kaikki ovat tasa-arvoisia, ja seudulla on huolehdittu siitä, että yleisiä saunoja on joka makuun.

www.visittampere.fi

Kiinnostaako strateginen kumppanuus? Ota yhteyttä:

Carita Harju
Puh: 040 566 2481
Email: carita@saunafromfinland.fi


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

  Tilaa uutiskirje

  Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

  Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
  Sauna from Finland
  Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
  © 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste