Sauna from Finland ja sen strategiset kumppanit rakentavat yhdessä kestävää tulevaisuutta.

Strategiset kumppanimme ovat sitoutuneet tekemään pitkäjänteistä kehittämistyötä yhdessä Sauna from Finlandin kanssa. Yhteistyön tavoitteita on määritelty yhdessä ja yhdessä tähtäämme globaaleiden saunamarkkinoiden kasvuun.

Sauna from Finland -verkoston tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus. Verkoston jäsenet omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan vauhdittavat tätä tavoitetta.

Harvia

Harvia

Maailman suurin sauna- ja spa-alan toimija Harvia on Sauna from Finlandin pitkäaikaisimpia jäseniä. Kiuasvalmistajana 1950-luvulla aloittanut Harvia tarjoaa tänä päivänä kiukaiden ohella maailman eri sauna- ja spa-kulttuureihin sopivat saunahuoneet, infrapuna- ja höyrysaunat, spa-moduulit, digitaaliset ohjauskeskukset ja saunatarvikkeet. Harvia tarjoaa saunomiseen ja spa-elämyksiin liittyvät kokonaisratkaisut kaikkiin tarpeisiin ja tiloihin. Harvian tuotekehitystiimi luo jatkuvasti uusia tapoja rakentaa kaikkien aistien sauna- ja spa-kokemuksia.

“Missiomme on rikastaa ihmisten elämää tarjoamalla ainutlaatuisia, kaikkien aistien sauna- ja spa- kokemuksia, jotka tarjoavat täydellisen kehon ja mielen harmonian. Harvia tekee elämän rennoimmista hetkistä ja luontaisesta hyvinvoinnista mahdollista kuhunkin sauna- ja spa-kulttuuriin sopivalla tavalla.”

www.harvia.fi

interbad

Suomalainen saunaelämys on näkyvästi esillä Interbad2022-messuilla Stuttgartissa Sauna from Finlandin ja messuyhtiön kumppanuuden ansiosta. Sauna-halliin rakentuu Sauna from Finlandin “saunaelämysalue – Sauna lounge”, jonka ympärille suomalaiset yritykset halutessaan sijoitetaan. Interbad on joka toinen vuosi Stuttgartissa järjestettävä sauna- ja kylpyläalan johtava ammattitapahtuma, joka kokoaa alan uusimmat innovaatiot ja tyylikkäimmät designit Stuttgartin messuhalleihin. Katso Interbad Innovation Days 2021 -materiaalit.

www.messe-stuttgart.de/interbad

Sauna Capital Tampere

Maailman saunapääkaupunki Tampere toivottaa kaikki tervetulleiksi lempeisiin lämpöihin! Tampereen seudulla lämpiää yli 30 yleistä saunaa, joissa voi rentoutua ja virkistäytyä läpi vuoden. Erityisesti ne, jotka rakastavat kuumia löylyjä ja jääkylmää vettä, löytävät maailman laajimmat mahdollisuudet nauttia koukuttavasta yhdistelmästä. Tampereessa parasta ovat aitous ja lämpö. Sama pätee saunakulttuuriin. Saunassa kaikki ovat tasa-arvoisia, ja seudulla on huolehdittu siitä, että yleisiä saunoja on joka makuun.

www.visittampere.fi

Visit Jyväskylä Region –  Maailman saunamaakunta

Keski-Suomi on maailman saunamaakunta ja Jyväskylä sen keskus. Visit Jyväskylä Region on Keski-Suomen virallinen matkailun aluetoimija, jonka tehtävänä on markkinoida koko maakunnan matkailutarjontaa ja tapahtumia. Visit Jyväskylä Region tarjoaa tietoa alueen käyntikohteista, tapahtumista ja muista matkailupalveluista matkailijoille ja seudun asukkaille. Tavoitteena on vahvistaa koko Keski-Suomen yleistä vetovoimaa ja elinkeinoelämää, lisätä Keski-Suomeen suuntautuvaa matkailua ja seurata alueen matkailuelinkeinon kehittymistä.

www.visitjyvaskyla.fi

Kiinnostaako strateginen kumppanuus? Ota yhteyttä:

Carita Harju
Puh: 040 566 2481
Email: carita@saunafromfinland.fi

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Sauna Capital Tampere