Breadcrumb / Tulossa

World Sauna Forum kutsuu verkostoitumaan jälleen

Sauna from Finland toivottaa tervetulleeksi 27. – 28.9.2018 Jyväskylässä järjestettävään World Sauna Forumiin.

World Sauna Forum on kansainvälinen verkostoitumistapahtuma, joka kerää yhteen sauna-, hyvinvointi- ja matkailualan yrityksiä ja toimijoita ympäri maailman. Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna, ja se keräsi suuren suosion. Puhujina kuultiin mm. Hygge-konseptin isää Meik Wikingia, kardiologian erikoislääkäriä ja tutkijaa Jari Laukkasta sekä SOKin konsepti- ja kehitysjohtajaa Peter Jungia.

Tänä vuonna World Sauna Forum järjestetään jälleen Jyväskylän kauniissa järvimaisemissa. Tapahtuma kantaa teemaa ”wellbeing, design and business”, jolla kunnioitetaan saunan terveyshyötyjä, mutta myös design-puolta Alvar Aallon 120. juhlavuoden kunniaksi, liiketoimintaa unohtamatta. Tiedossa on mielenkiintoisia puhujia:

TylöHelon toimitusjohtaja Johnny Wärnelöv
Lapland Hotelsin aluejohtaja Leena Turunen
SantaParkin omistaja ja elämysmatkailuyrittäjä Ilkka Länkinen
Finnmarksaunan johtaja Jake Newport
Lumenen tuotekehityspäällikko Tiina Isohanni
Alvar Aalto säätiön johtaja Tommi Lindh 

Kuten viime vuonnakin, World Sauna Forum pitää sisällään myös paneelikeskustelun, jonka aihe on tällä kertaa ”suomalainen saunaelämys kansainvälisillä markkinoilla”. Panelisteina kuulemme Harvian toimitusjohtajaa Tapio Pajuharjua, saksalaista ALATI saunaverkkokaupan omistajaa Nicoline Zardaa, tanskalaista journalistia ja opasta Gitte Merrildia sekä ranskalaista sauna-asiantuntijaa Jean-Baptiste Billetia. World Sauna Forumin juontaa kirjailija ja toimittaja Marko Erola. Puheenvuorot ja paneelikeskustelu ovat englanniksi, mutta muuten tapahtuma on suomenkielinen.

Olennainen osa World Sauna Forumia on myös koko päivän ajan käynnissä oleva Matchmaking, jossa yritykset ja asiantuntijat pääsevät tapaamaan toisensa järjestetysti sparratakseen ideoita ja keskustellakseen potentiaalisista yhteistyökuvioista. Paikalle rakennetaan myös jäsenyritysten esittelypisteitä.

 

Tervetulotilaisuus upealla saunaelämyksellä

World Sauna Forum alkaa tänä vuonna torstaina 27. päivä tervetulotilaisuudella Hotelli Albassa, jossa illastamme, kuulemme puheita ja nautimme Valon kaupunki -tapahtuman yhteydessä olevasta Valon saunasta pop up -tapahtumasta. Illan päätteeksi pääsemme tutustumaan Valon kaupungin valotaideteoksiin. Tervetulotilaisuuteen kutsutaan puhujat, sponsorit, mediaa, sekä ensimmäisten joukossa lippunsa ostaneet osallistujat (paikkoja on enää muutama jäljellä!).

Valon sauna rakennetaan Alban rantaan, ja se koostuu Sauna from Finlandin jäsenyritysten saunoista, altaista sekä Alban Sauna Lounge -terassista, jossa saunojat pääsevät maistelemaan virvokkeita ja saunaevästä. Lisäksi paikalla pääsee testailemaan erilaisia tuotteita ja hoitoja. Sauna-alue on torstaina World Sauna Forumin ja Jyväskylän kaupungin vieraiden käytössä, mutta muutoin yleisölle avoin Valon kaupunki -tapahtuman mukaisesti. Hotelli Alba tarjoaa saunojille maksua vastaan puku- ja suihkutilat, saunan sekä pyyhkeen ja saunarekvisiittaa.

World Sauna Forum on vuoden isoin verkostoitumistapahtuma suomalaisen saunaelämyksen ympärillä! LIPUT OVAT KESÄTARJOUKSESSA NYT VAIN HINTAAN 200€ + alv. 24% (ovh. 290€ + alv.). Jos toimit nopeasti, lippuun kuuluu torstain tervetulotilaisuus illallisineen ja saunomisineen. Kaikkiin lippuihin kuuluu perjantain päätilaisuus kahvitarjoiluineen Aalto-salissa Jyväskylän keskustassa. Lippupaketin hinta (5+ lippua) on neuvoteltavissa erikseen. Lipun ostamalla jäsenyritys voi tuoda paikalle tuotteitaan ja esitteitään. Tätä varten yritys voi varata 125×45 kokoisen pöydän, jonka voi somistaa haluamallaan tavalla (roll-up tms.).

Rekisteröidy tästä tai ota yhteyttä World Sauna Forum projektikoordinaattori Elina Heiniseen.

Elina Heininen
World Sauna Forum projektikoordinaattori, Sauna from Finland
elina@saunafromfinland.fi
+358 400243026
www.worldsaunaforum.fi
www.saunafromfinland.fi

Tervetuloa!


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste