Breadcrumb / Tulossa

World Sauna Forum tarjoaa ainutlaatuisia liiketoimintamahdollisuuksia

Terveys ja hyvinvointi ovat globaalisti tunnistettuja trendejä. Hektisen mailman pyörteissä yritykset etsivät jatkuvasti uusia ratkaisuja tarjotakseen asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua ja elää hetkessä. Urheilu, jooga, meditaatio ja muut keinot edistää kehon ja mielen yhteyttä toisiinsa lisäävät kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kykyä olla läsnä itselleen.

Suomalainen saunaelämys on täydellinen keino puhdistautua niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Tieteelliset todistetut terveysvaikutukset, luonnonmateriaalit sekä rauhallinen, hämärä ympäristö mahdollistavat irtioton ja keskittymisen käsillä olevaan hetkeen. Mieli ja keho löytävät harmonian. Siksi suomalainen saunaelämys on ainutlaatuinen liiketoimintamahdollisuus.

Kansainvälinen verkostoitumistapahtuma World Sauna Forum kerää yhteen yrityksiä, ammattilaisia ja asiakkaita keskustelemaan suomalaiseen saunaelämykseen liittyvästä yhteistyöstä, kehittämisideoista ja tulevaisuuden suuntaviivoista. Tilaisuudessa voi tavata suomalaisia ja ulkomaalaisia kumppaneita ja kuulla suomalaisen saunaelämyksen kaupallisista mahdollisuuksista. World Sauna Forum järjestetään tänä vuonna maailman saunapääkaupungissa Tampereella 3.-4. lokakuuta.

Suomalaista kosmetiikkaa valmistavan Osmian myyntijohtaja Anne Mäkijärvi suosittelee osallistumista World Sauna Forumiin lämpimästi.

– World Sauna Forum kerää alan merkittävät kotimaiset toimijat yhteen. Pääsemme esittelemään upeaa suomalaista saunakulttuuria sekä kotimaisille että ulkomaalaisille vieraille. Suomalainen sauna ansaitsee arvoisensa tapahtuman, ja yhteistyössä alan toimijoiden kanssa saamme sitä tapahtuman, joka vie koko alaa ja sen yrityksiä eteenpäin, Mäkijärvi sanoo.

World Sauna Forumin ohjelma koostuu saunakoulutuksesta, mielenkiintoisista puheenvuoroista, dynaamisesta verkostoitumisesta ja järjestetystä yritysmatchmakingista. Tapahtuman aikana myös kokeillaan erilaisia saunoja.

Tapahtumassa kuullaan muun muassa seuraavia puhujia ja panelisteja:

World Sauna Forum on unohtumaton kokemus täynnä merkityksellisiä kohtaamisia ja kokemuksia rentouttavilla saunaelämyksillä höystettynä.

OSTA KESÄHINTAISET (299€ + alv.) LIPPUSI NYT! Kesän loputtua hinta nousee alkuperäiseen (349€), joten kannattaa toimia pikaisesti.

Katso ohjelma ja hanki lippusi osoitteessa www.worldsaunaforum.fi.

World Sauna Forum 2019 järjestetään yhteistyössä Harvian, interbad2020-tapahtuman, Karhun, Lapland Hotel Tampereen, Rentosaunan, Tampereen Sokos Hotellien, TylöHelon, Visit Jyväskylän ja Visit Tampereen kanssa.

Artikkelikuva Laura Vanzo / Visit Tampere.

Laura Vanzo / Visit Tampere

Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste