Breadcrumb / Tulossa

World Sauna Forum Goes Online on maailman suurin saunaverkkotapahtuma – save the date!

Sauna from Finlandin järjestämä vuosittainen sauna-alan kansainvälinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma World Sauna Forum järjestetään tänä vuonna verkossa uuden nimen ja konseptin voimin 3.-4.12.2020. Kaikille avoimen ilmaistapahtuman odotetaan keräävän tuhansia osallistujia ympäri maailmaa.

Suomalaisen saunan merkitys ja tarpeellisuus kasvavat maailmalla jatkuvasti. Pandemian aikaisessa maailmassa ihmiset etsivät uusia keinoja lisätä hyvinvointiaan jokapäiväisessä arjessa. Suomalainen sauna tarjoaa juuri sitä, mitä globaaleilla markkinoilla tällä hetkellä haetaan. World Sauna Forum, maailman suurin suomalaiseen saunaan keskittyvä B2B-tapahtuma, on vuodesta 2017 lähtien kerännyt vuosittain alan toimijat yhteen keskustelemaan suomalaisen saunan potentiaalista, tulevaisuuden trendeistä, asiakkuuksista ja yhteistyökumppanuuksista.

”Kun keväällä jouduimme tekemään päätöksen World Sauna Forum 2020 -tapahtuman perumisesta koronapandemian takia, saimme edelleen paljon kyselyitä tapahtumasta. Ymmärsimme, että World Sauna Forumia tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Suomalainen sauna on yhä kysytympi, sillä monet hotellit, kylpylät, kuntosalit ja kuluttajat hakevat maailmalla juuri saunasta paikkaa, jossa pitää huolta hyvinvoinnista maailman myllertäessä ympärillä”, kertoo Elina Heininen, World Sauna Forumin pääkoordinaattori ja Sauna from Finlandin viestintä- ja tapahtumavastaava.

Heininen jatkaa:

”Joten päätimme viedä tapahtuman verkkoon. Näin suomalainen sauna ja Suomi saavat ansaitsemaansa näkyvyyttä juuri tällä oikealla hetkellä. World Sauna Forum Goes Online -verkkotapahtuma mahdollistaa laajan tavoittavuuden ja näkyvyyden suomalaiselle saunalle.”

World Sauna Forum Goes Online vie saunaan kotisohvalla

Viime vuonna Tampereella järjestetty World Sauna Forum 2019 -livetapahtuma keräsi 350 osallistujaa 16 eri maasta. Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta ja saanut valtavasti myös kansainvälistä mediahuomiota.

”World Sauna Forum on tullut tunnetuksi tapahtumana, jossa suomalaisesta saunasta puhutaan bisnesnäkökulmasta, mutta joka tarjoaa myös unohtumattomia saunaelämyksiä. Vaikka tänä vuonna elämyksiä emme voikaan livenä tarjota, aiomme tuottaa verkkotapahtuman sisällön elämyksellisesti. Osallistujat pääsevät kokemaan suomalaisen saunaelämyksen tunnelman omalla kotisohvalla”, Heininen iloitsee.

World Sauna Forum Goes Online -tapahtuma tarjoaa osallistujilleen tietoiskuja ja avauksia suomalaisen saunaelämyksen eri osa-alueisiin. Tapahtumassa kuuluisat suomalaiset ja kansainväliset haastateltavat avaavat omaa henkilökohtaista suhdettaan saunaan, ja syventävissä puheenvuoroissa keskitytään muun muassa suomalaisen saunan suunnitteluun, hyvinvointivaikutuksiin, elämysten rakentamiseen sekä erilaisiin saunatarvikkeisiin, kosmetiikkaan ja tekstiileihin.

”Englanninkielinen tapahtuma tarjoaa jokaiselle jotakin, olipa sitten yhdysvaltalainen kylpyläomistaja, suomalainen saunanvalmistaja tai japanilainen saunaintoilija. Livetapahtumiin verrattuna verkkotapahtuma on edukatiivisempi, sillä koemme, että ihmiset hakevat nyt ennen kaikkea tietoa siitä, mitä he voivat tehdä oman ja muiden hyvinvoinnin edistämiseksi”, Heininen toteaa.

Esimakua World Sauna Forum 2021 -tapahtumasta

World Sauna Forum Goes Online -tapahtuma on esimakua ensi keväänä järjestettävästä World Sauna Forum 2021 -livetapahtumasta. Verkkotapahtuman kautta osallistujat pääsevät näkemään, mitä seuraavassa livetapahtumassa voi kuulla ja kokea. World Sauna Forum 2021 päivämäärä ja liput julkaistaan verkkotapahtumassa.

Laadukkaan sisällön ja teknisen toteutuksen on takaamassa Rami Salomaa, jolla on kattava kokemus verkkotapahtumien, kuten Markkinointisummitin ja Urasummitin, menestyksekkäästä tuottamisesta. Salomaa on tapahtumasta innoissaan:

”World Sauna Forum Goes Online -tapahtuma tulee olemaan ennennäkemätön. Suomalaisessa saunassa on niin paljon tarttumapintaa ja viestittävää maailmalle, ja sen sanomaa on ilo levittää. Tapahtuma tulee tavoittamaan valtavasti saunasta kiinnostuneita maailmanlaajuisesti, herättämään uutta kiinnostusta aihetta kohtaan ja nostamaan Suomea maailmankartalle saunan ykkösmaana.”

Saunassa

World Sauna Forum Goes Online -verkkotapahtuma järjestetään joulukuun alussa 3.-4.12.2020. Maailmanlaajuisessa tapahtumassa osallistujat voivat hypätä mukaan mihin tahansa aikaan tapahtumapäivinä. Lisätietoa julkaistaan osoitteessa www.worldsaunaforum.fi ja tapahtuman Facebook-sivuilla.

Mukana tapahtumassa: Visit Jyväskylä & Visit Tampere. Oletko kiinnostunut näkyvyydestä maailman suurimmassa saunaverkkotapahtumassa? Ota yhteyttä!

Lisätietoja (10.7. asti ja 10.8. alkaen):
Elina Heininen
Viestintä- ja tapahtumavastaava
elina@saunafromfinland.fi
+358 400 24 3026

(27.7. alkaen)
Carita Harju
Toiminnanjohtaja
carita@saunafromfinland.fi
+358  40 566 2481


Ota yhteyttä

Elina Heininen

Viestintä- ja tapahtumavastaava
Puh: 040 0243026

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste