Vuoden 2015 Sauna from Finland-saunalähettilääksi Marjo Määttä

Vuoden 2015 Sauna from Finland -saunalähettilääksi on valittu Rukan Salongin yrittäjä, myynti- ja markkinointijohtaja Marjo Määttä. Saunalähettiläs levittää suomalaisen saunan brändimielikuvaa ja kehittää aktiivisesti suomalaisen saunan tulevaisuutta.

MarjIMG_7685o Määtän Rukan Safaris on yksi SaunaTourin 9 yrityksestä, joka uskoo suomalaiseen saunaan palvelutuotteena. Hän on kouluttautunut saunaterapeutiksi ja opastaa asiakkaita suomalaisen saunan käyttämiseen niin itsehoitomuotona kuin terapiakäytössäkin. SaunaTour on räätälöitävä palvelutuote, joka mahdollistaa ainutlaatuisen asiakaskokemuksen yhdeksässä erilaisessa saunassa.

” Sauna ja sen moniaistiset elämykset ovat tällä hetkellä mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Yhä useammat matkailijat valitsevat matkailukohteensa suomalaisen saunaelämysten takia. Suomalaisen saunan hyvinvointi- ja terveysvaikutukset kiinnostavat maailmalla. Meillä on käsissä Suomen kannalta erittäin arvokas helmi, joka on tunnistettu yhdeksi Suomen selkeäksi vetovoimatekijäksi. Teemme työtä Universumin parhaan suomalaisen saunakokemuksen eteen yhdessä Sauna from Finland verkoston yrittäjien kanssa.”

Saunalähettiläälle luovutetaan vuosittain kiertävä saunavaltikka. Valtikka luovutettiin Marjo Määtälle Sauna from Finland ry:n  virallisessa kevätkokouksessa Hahkialan kartanossa 11.6.2015

Aikaisemmin Sauna from Finlandin saunalähettiläänä ovat toimineet kaupunginjohtaja Markku Andersson sekä kenkä -ja vaatesuunnittelija Aki Choklat sekä yrittäjä Pekka Krook.

Sauna From Finland -verkosto pyrkii synnyttämään uudenlaista liiketoimintaa ja kansainvälisen vientivaltin suomalaisen saunakokemuksen ympärille.


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.