Voi hyvin ja rentoudu – Löylyttämö workshop 22.10.

Voi hyvin ja rentoudu – Löylyttämö workshop 22.10.

Aika: 22.10.2013, klo 13-17
Paikka: Lomakeskus Revontuli, Revontulentie 1, 41500

Suomalaisten hyvinvointiin ja rentoutumiseen on kuulunut hiljaisuuden kuunteleminen niin metsissä kuin vaikka rantasaunalla, luontokokemukset niin marjastaen, sienestäen kuin samoillen, liikunta sauvakävellen yhdessä ystävän kanssa. Hyvinvointi ja sen kaikki muodot ovat tuotteistettu pitkälle maailmalla ja nyt tuo trendi on saapunut myös meille tänne Pohjolaan. Totuus on kuitenkin se, että elämänrytmin kiihtymisen vuoksi ihmiset väsyvät entistä enemmän.

Tule kuulemaan mitä nämä kaksi erilaisista yritystä ovat tehneet lisätäkseen minun tai sinun kokonaisvaltaista hyvinvointia. Saat ideoita omien hyvinvointipalveluidesi kehittämiseen olit sitten hyvinvointialan, matkailualan tai sauna-alan yrittäjä. Omat yritystarinansa ja hyvinvointi-ideansa teidän kanssanne jakavat:
   
Heikki Tukiainen: Saunaretriitti Sauna in Silence. Sauna in Silence on erilainen kokemus vailla suorituspaineita. Muutaman tunnin mittaisessa kokemuksessa puhdistaudut sekä ulkoisesti että sisäisesti.

Sanna Mämmi: Toimittaja ja mediapersoona, jonka suuria intohimoja on hyvinvointimatkailu, ruoka, liikunta ja luonto. Sanna on matkailualan ammattilainen nuoruuden vuosien hotelli- ja ravintola-alalta sekä lentoemäntäajoiltaan. Sanna on perehtynyt syvemmin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin opiskeltuaan elämäntaidonvalmennusta (LCF Life Coach) sekä stressinhallintaan mindfulnessin peruskoulutuksen (Mindfulness CFM) kautta.

Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä yritystä. Tilaisuus on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat kehittää omia hyvinvointipalveluitaan. Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilman peruutusta tilaisuuden kustannukset  (50 € / hlö) joudutaan laskuttamaan jälkikäteen.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset viimeistään 15.10., piija.aijanen@jykes.fi.

Tilaisuuden jälkeen on mahdollista jäädä saunomaan rantasaunalle ja nauttimaan Iso-Virmasjärven kauniista maisemista kun keltaiset puut peilaavat itseään järven peilityyntä pintaa vasten. Kerro ilmoittautuessasi halukkuutesi jäädä saunomaan.

Workshopin järjestävät yhteistyössä Jykes / Luova Suomi -hanke ja Sauna from Finland.

TERVETULOA MUKAAN!

Löylyttämö on erityisesti palvelualojen uusien innovatiivisten ja kaupallistamiskelpoisten liikeideoiden ”pöllyttämö”. Löylyttämö tukee pieniä yrityksiä ideoiden kehittämisessä liiketoiminnaksi. Työkaluina käytetään klinikoita, workshoppeja sekä yrityskohtaista sparrausta. Idea Löylyttämön toiminnalle syntyi Sauna from Finland -konseptin yritysverkoston kautta.

www.bit.ly/voi_hyvin_workshop

Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.