Breadcrumb / Tulossa

Vihta Lager on uusi suomalainen saunaolut

Sauna on meille suomalaisille elämäntapa ja terapiamuoto. Saunomisen ja vilvoittelun jälkeen tuntuu, kuin olisi syntynyt uudelleen. Autuaan elämyksen kruunaa hetkeen täydellisesti sopiva olut.

Suomalaisten mielestä olut on ylivoimainen suosikki saunajuomaksi ja nyt Mallaskosken Panimo sekä Sauna from Finland ovat kehittäneet yhteistyössä uuden saunaoluen: Vihta Lagerin.

”Halusimme kehittää yhteistyössä matala-alkoholipitoisemman oluen jossa on maku tallella, elementtejä suomalaisesta luonnosta ja sopii saunaolueksi ” sanoo Mallaskosken Panimon Tommi Ruuska.

“Vihta Lagerin hienoa makuprofiilia on herkällä kädellä maustettu kotimaisilla koivunlehdillä ja koivunmahlalla. Matala-alkoholinen Vihta Lager on mainio janonsammuttaja ja kokonaisvaltaisen saunaelämyksen viimeistelijä”, hehkuttaa  Ruuska.

Vihta Lager saunaolut on ensimmäinen Sauna from Finland brändilisenssituote

”Olen todella iloinen jäsenyrityksemme Mallaskosken Panimon kanssa toteutetusta historiallisesta yhteistyöstä Vihta Lager saunaoluen kehittämisessä ja markkinoille tuomisessa. Tämä on lähes yhdeksän vuotta toimineelle yhdistyksellemme ensimmäinen Sauna from Finland-brändilisenssituote”, kertoo Sauna from Finland Ry:n toiminnanjohtaja Carita Harju. Myös Sauna from Finland Ry:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Krook iloitsee Vihta oluesta: ”Laaja jäsenverkostomme on innoissaan omasta oluesta. Vihta viestii kotimaisten asiakkaiden lisäksi ulkomaalaisille saunan ystäville myös innovatiivisuutta ja Suomen suven letkeää fiilistä”.

Olut on saatavilla kuluttajille K-kaupoista. Anniskeluluvalla Servaalin (myynti@servaali-fi) kautta.

Lisätietoja:

Mallaskosken panimo Oy on perustettu vuonna 1921 ja sijaitsee Seinäjoella.

Panimomestarina toimii Jyri Ojaluoma. http://mallaskoski.fi/yhteystiedot/

Sauna from Finland -verkosto on tehnyt vuosien ajan määrätietoista työtä sauna-alan kasvun ja liiketoiminnan edistämisen eteen. Verkostossa on mukana yli 180 yritystä. http://saunafromfinland.fi/


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.