Breadcrumb / Tulossa

Vastaa sauna-alan kartoituskyselyyn – voit voittaa yön kahdelle hengelle Sokos Hotellissa!

Sauna-alan ja suomalaisen saunan tunnettuus kasvaa vuosi vuodelta, erityisesti hyvinvointi- ja elämyspalveluiden suosion jatkuvan kasvun mukana. Sauna from Finland ry toimii suomalaisen saunan ympärillä toimivien yritysten, yhdistysten ja muiden toimijoiden verkostona. Yhdistys pyrkii koko ajan pysymään mukana sauna- ja spa-alan uusimmissa suuntauksissa ja innovaatioissa.

Sauna from Finland kartoittaa suomalaisten sauna- ja spa-toimijoiden nykytilannetta, sekä tulevaisuuden mietteitä ja näkymiä. Kartoitus toteutetaan kyselynä, johon on helppo vastata halutessaan anonyymistikin. Vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia. Sauna-alan toimijoihin lasketaan yli 15 eri toimialaa, muun muassa saunoja ja suunnittelevat ja valmistavat yritykset, kosmetiikka-, tekstiili-, hyvinvointi-, allas-, saunatarvike- ja saunapalveluyritykset. Saunaelämykseen voivat kuulua lisäksi elintarvikkeet, joita nautitaan esimerkiksi saunomisen välissä. Myös vastaukset toimijoilta, jotka suunnittelevat sauna-alalle siirtymistä tai laajentamista ovat tervetulleita. Vastaa kyselyyn tästä linkistä.

Vastaajien kesken arvomme kahden hengen majoitusyön voittajan valitsemassa Sokos Hotellissa! Sokos Hotels on Sauna from Finlandin strateginen kumppani, ja hotelliketjun valikoimasta löytyy yhteensä jo lähes 20 kohdetta Suomessa ja Virossa, joissa on mahdollista kokea laatusertifioitu saunaelämys. Täältä löydät listan kaikista Sokos Hotelleista, jotka ovat ansainneet Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatin. Lue suomalaisen saunaelämyksen laatusertifikaatista lisää täältä.

Edellinen samanlainen kartoitus tehtiin vuonna 2017. Vastaajista 74% uskoi, että sauna-alan markkinat tulevat kasvamaan seuraavien vuosien aikana, ja jopa 80% arvioi oman yrityksensä liikevaihdon kasvavan seuraavien kahden vuoden aikana. Yli puolet vastaajista (64%) kertoi, että heillä on vienti- ja kansainvälistä toimintaa, ja 45% vastaajista joilla ei kv-toimintaa ollut, ilmoitti olevansa kuitenkin kiinnostuneita vientitoiminnasta. Suomalaiset sauna-alan toimijoilla oli siis pääosin positiiviset tulevaisuuden näkymät kolme vuotta sitten, ja ulkomaiset markkinat houkuttelivat useita, elleivät he siellä jo toimineet.

Palkinnon tarjoaa Sokos Hotels.

Artikkelikuva: Sokos Hotel Paviljonki


Ota yhteyttä

Vilma Torppala

Viestintä- ja markkinointiassistentti
Puh: +358440631995

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste