Breadcrumb / Tulossa

Vastaa sauna-alaa koskevaan tutkimukseen

Saunaan liittyvä liiketoiminta on kasvava, maailmalla odottaa miljardien eurojen hyvinvointimarkkinat. Tutkimuksen tarkoituksena on viimevuotisen tutkimuksen jatkoksi selvittää saunaan liittyvän liiketoiminnan kasvupotentiaalia sekä kartoittaa alalla toimivia yrityksiä ja niiden monimuotoisuutta. Te oman alanne asiantuntijana olette oikea taho arvioimaan saunaan liitettävän liiketoiminnan nykytilaa ja kehittämisen tarvetta.

Tutkimustuloksia tullaan käyttämään saunan ympärillä toimivien yritysten kansainvälistymisen kehittämistoimenpiteissä ja niiden suunnittelussa. Tutkimuksen onnistumisen kannalta on tärkeää, että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn, vaikka saunatoimialaa ei laskisi osaksi ydintoimintaa. Tutkimustuloksista tuotetaan tiedote vastaajille.

Kaikkien tutkimukseen vastanneiden kesken arvomme Sauna way of Finnish-life kirjoja.

Tutkimukseen voi osallistua tästä linkista: http://vastaa.innolink.fi/asiakkaat/sff/

Lisätiedot tutkimuksesta:

Carita Harju
Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481
Email: carita@saunafromfinland.fi
Sauna from Finland

Lisätietoja lomakkeeseen liittyvissä asioissa voitte ottaa yhteyttä Innolink Research Oy:n tutkimusoperaattori Anniina Tähkäseen, anniina.tahkanen@innolink.fi puh. 010 633 0200.

Sauna from Finland –verkoston tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus. Verkoston jäsenet omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan vauhdittavat tätä tavoitetta. Sauna from Finland on yhdistys, jonka tavoitteena on edistää suomalaista saunakulttuuria ja tukea saunaan liittyvien palvelujen ja innovaatioiden kehittämistä. Haluamme viedä suomalaista saunaelämystä kokonaisuutena eteenpäin.


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.