Breadcrumb / Tulossa

Uusin laatusertifioitu saunakohde löytyy Itä-Suomesta: Original Sokos Hotel Vaakunalle laatumerkki Joensuussa

Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu on uusin Sauna from Finland laatusertifikaatin saaja. Vaakunan vastaanottopäällikkö Anne Simonen ja hotellinjohtaja Jukka-Pekka Pesonen ovat tehneet määrätietoista työtä laadukkaan saunaelämyksen toteuttamiseksi. Opastuksesta lähtien jokainen yksityiskohta on nyt kunnossa ja loppuauditoinnin jälkeen Vaakunan saunamaailma Joensuussa on kahdeskymmeneskahdeksas laatusertifikaatin saaja. Sokos hotelleista Vaakuna on kuudestoista hotelli, jonka saunamaailma täyttää laadukkaan ja moniaistisen saunaelämyksen laatukriteerit.

“Vaakuna voi ylpeillä monipuolisella saunamaailmalla, joka yllättää vaativankin hotellivieraan positiivisesti. Kuntolaitteet ja kylpylämäinen lounge-tila toivottavat kävijän tervetulleeksi. Hyvät saunat ja erikoisuutena höyrysauna rentouttavat ja poreamme kruunaa moniaistisen saunaelämyksen. Anne ja Jukka-Pekka ovat tiiminsä kanssa tehneet hyvää työtä, josta hotellin asiakkaat voivat nyt nauttia.”, toteaa sauna-auditoija Pekka Krook.

”Halusimme tuoda Vaakunan ainutlaatuisen ja laadukkaan saunamaailman paremmin asiakkaidemme tietoisuuteen ja Sauna from Finland laatusertifikaatti oli tavoitteenamme saunamaailman kehittämisessä alusta alkaen. Sertifikaatin myötä hotellimme saunamaailmassa on varmistettu saunomiskokemuksen moniaistisuus ja laatu pienintäkin yksityiskohtaa myöten.”, iloitsevat Anne ja Jukka-Pekka sertifikaatin myöntämisestä Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuulle.

Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki myönnetään laatukäsikirjan kriteerit läpäisseille saunapalveluille. Merkki viestii asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle saunan ja saunapalveluiden laadukkuudesta. Sauna from Finland yhdistyksen myöntämä merkki asettaa laaturiman maailmanennätyskorkeudelle ja haastaa henkilöstösi osaamisen joka päivä. Lisäksi asiakkaasi tietävät, että he voivat luottavaisin mielin virittäytyä rentoutumaan, kun laatuasiat saunassasi ovat kunnossa.

Tutustu kaikkiin laatumerkkikohteisiin täältä.


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste