Breadcrumb / Tulossa

Matkailualan yritykselle ulkoporeallas on trendikäs myynninedistäjä

Vuokramökeistä varataan aina ensimmäisenä ne, joihin sisältyy ulkoporeallas. Ulkoporeallas lisää varausastetta myös sesonkien ulkopuolella, koska se saa wellness-matkailijat ja erilaiset porukat liikkeelle. Lisäksi ulkoporealtaat kohottavat matkailualan yrityksen imagoa ja tarjoavat pienellä panostuksella asiakkaille uskomattomia spa-elämyksiä.

– Eräs ulkomaalaisten matkailijoiden porukka piti Suomi-lomansa mieleenpainuvimpana kokemuksena ulkoporealtaassa kylpemistä tähtikirkkaana pakkasyönä, Katja hymyilee.

Kuva: Himoslomat

Himoksen lomakeskuksessa toimivalla HimosLomat Oy:llä on vuokrattavana jo 100 porealtaalla varustettua mökkiä. Myös Himoksella on huomattu merkittävää kasvua porealtailla varustettujen mökkien myynnissä. Toimitusjohtaja Tiina Mäntyharju on laskenut, että veden- ja sähkönkulutuksen lisääntymisestä huolimatta vuokraus on erittäin kannattavaa. Hygieniasta on pidettävä hyvää huolta. Himoksen mökeissä veden ph-arvot ja puhtaus varmistetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

– Porealtaan hankinta on yritykselle kannattavaa ja huoltokin melko vaivatonta. Palvelussa tulee huomioida myös asiakkaiden neuvonta erilaisissa tilanteissa. Meillä on 24/7 puhelinpalvelu, johon asiakas voi soittaa, jos käytön aikana tulee ongelmaa, esimerkiksi vedet tulevat yli altaasta, Mäntyharju kertoo.

Ulkoporealtaita monissa laatumerkkikohteissa

Sauna from Finland myöntää Authentic Finnish Sauna Experience-laatumerkin jäsenyrityksilleen, jotka ovat läpäisseet laatukriteeristön. Monet laatumerkkikohteet ovat panostaneet ulkoporealtaaseen. Tutustu laatumerkkikohteisiin täältä.

ARCTIC FOREST SPA – METSÄKYLY

 

Save

Save

Save

Save

Save


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.