Breadcrumb / Tulossa

Tähtäimessä Ruotsin saunamarkkinat

Sauna from Finlandin kansainvälistymisryhmän tähtäimessä ovat Ruotsin markkinat. Toimenpiteet Ruotsissa kohdistuvat kiinnostuksen herättämiseen suomalaista saunaa ja erityisesti ryhmämme yrityksiä kohtaan. Yhteinen brändi, verkoston tuki ja markkinointitoimet tukevat yritysten omia toimenpiteitä ja helpottavat liideihin tarttumista. Etsimme Ruotsista mediakontakteja ja potentiaalisia asiakasryhmiä ja markkinoimme yritystemme osaamista.

Ruotsinkieliset www.saunafromfinland.com – nettisivut on juuri avattu ja kansainvälistymisryhmän yrityksiä esittelevät ruotsinkieliset katalogit ovat parhaillaan käännöksen alla. Kartoitamme parhaillamme lisätietoa Ruotsin markkinasta ja mm. siitä, mikä tällä hetkellä on pinnalla sisustuksessa. Keräämme myös yhteystietolistoja potentiaalisille asiakasryhmille.  Tämä kaikki on samalla valmistautumista huhtikuiseen Tukholman reissuun.

Pohjoismaiden suurimmat rakennusmessut, Nordbygg– messut, järjestetään Tukholmassa 10-13.4 ja vierailemme messuilla 10.4. Messuilla on mahdollisuus tutustua moniin mielenkiintoisiin yrityksiin ja sekä luoda hyviä kontakteja. Seuraavana päivänä 11.4 järjestämme Tukholman Suurlähetystössä Suomalainen sauna esittäytyy -mediatilaisuuden. Tässä yhteistyökumppaneinamme ovat Suomen Suurlähetystö sekä Suomalais- Ruotsalainen kauppakamari. Tilaisuuden tarkoituksena on tuoda esille yrityksiämme, suomalaista saunaelämystä sekä saunan terveysvaikutuksia.

Mikäli Ruotsin markkina kiinnostaa, olethan yhteydessä Satu Freybergiin, satu@saunafromfinland.fi tai puh: 0400 966112


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.