Tervetuloa Syö&Sauno -seminaariin Varjolan tilalle ti 1.11.2011 klo 8.30-15.30.
Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan mm. mitä saunaruoka on osana suomalaista kulttuuria, miten ulkomaalaiset asiakkaat kokevat suomalaisen saunan sekä miten ainutlaatuinen ruokamatkailuverkosto Karelia á la carte on syntynyt.
Tilaisuudessa julistetaan myös Keski-Suomen oma saunaruokakilpailu!
Päivän aikana puhuvat mm.
Kokki ja Top Chef -juontaja Pipsa Hurmerinta
Trendianalyytikko Kati Hienonen Perhosvaikutus Oy
Tutkimus * ja kulttuuritoimikunnan puheenjohtaja Pekka Tommila Suomen Saunaseura ry
Toiminnanjohtaja Carita Harju Sauna from Finland ry
Tarkempaa tietoa seminaarin ohjelmasta liitteenä tai osoitteessa: www.maalla.info
Tervetuloa!
Ilmoittautuminen tiistaihin 25.10 mennessä osoitteessa www.maalla.info
->Tapahtumat ja tilaisuudet ->Tilaisuuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen.
Seminaarin järjestävät Maalla ja Pro Ruokakulttuuri *hankkeet.
Lataa tapahtuman esite tästä linkistä >> (pdf)