Breadcrumb / Tulossa

Suomi sai ensimmäisen ulkomailla toimivan saunalähettilään

Saunalähettilääksi nimetty taiwanilainen Karl Chi on tehnyt ennakkoluulottomasti töitä suomalaisen saunaelämyksen eteen kotimaassaan.

Sauna from Finland on antanut Saunalähettiläs (Sauna Ambassador) -arvonimen ensimmäistä kertaa Suomen ulkopuolelle. Uusin Saunalähettiläs on taiwanilaisen luksuskuntoklubin Seth Asceticin johtaja ja Taiwan Sauna Associationin perustaja Wei-Kang (Karl) Chi.

Chi sai arvonimen Tampereella World Sauna Forum -tapahtumassa torstaina 3.10.2019

Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju kertoo, että Karl Chi on ansiokkaasti edistänyt suomalaista saunaelämystä Taiwanissa. Seth Ascetic on saanut myös ensimmäisenä ulkomaisena toimijana Sauna from Finlandin Authentic Finnish Sauna Experience  -laatusertifikaatin.

“Seth Ascetic on loistava esimerkki siitä, miten luodaan korkealaatuinen, rentouttava ja hyvinvointia edistävä suomalainen saunaelämys Suomen ulkopuolella”, Harju sanoo.

Kuva: Anna Ruotanen, Sauna from Finland

Karl Chi kertoo, että Taiwanissa kylpykokemus keskittyy useimmiten spa-tyyppisiin altaisiin. Jopa höyrysaunoja on enemmän kuin suomalaistyyppisiä saunoja.

“Taiwanilaiset ovat hämmästyneet suomalaistyyppisen saunan ilmanlaadusta, sillä se ei tunnu tunkkaiselta. Me olemme panostaneet ilmanvaihtoon, kiukaaseen ja laudeliinoilla peitettyihin lauteisiin. Näitä ei muista saunatyypeistä juuri löydy”, hän sanoo.

Sauna from Finland on aiemmin nimennyt Saunalähettilääksi saunakonseptien kehittäjän Ville Iivosen, Rukan matkailun kehittäjän Marjo Määtän, Jyväskylän kaupunginjohtaja Markku Anderssonin, Luovien alojen kehittämisyhdistys Digesin toiminnanjohtajan Pekka Krookin sekä palkinnon aikaan Suomessa toimineen kenkä- ja vaatesuunnittelija Aki Choklatin.

Lyhyesti:

Sauna from Finland ry (SFF) on vuonna 2011 perustettu suomalaisen saunaelämyksen puolestapuhuja ja viennin edistäjä. Yhdistys järjestää World Sauna Forum-tapahtumaa, jakaa laatusertifikaatteja ja panostaa saunatoimijoiden kansainväliseen verkottumiseen. SFF -verkostoon kuuluu 200 yritysjäsentä.

Lisätiedot:

Carita Harju, toiminnanjohtaja, Sauna From Finland, 040 566 2481, carita@saunafromfinland.fi


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.