Saunaviikko löylyttää Oulun alueella 6.-12.6.2016

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Saunaviikko tarjoaa mahdollisuuden kokea saunaelämyksiä tutustumalla erilaisiin saunoihin, saunatuotteisiin ja -palveluihin. Saunaviikko on osa saunayrittäjien Löylyttämö-valmennusta, jota koordinoi BusinessOulu.

Saunaelämyksiä tarjolla jurtassa, vesitornilla, hotellissa ja kartanossa

Saunaviikon jokaiselle päivälle on tarjolla herkkuja saunan ystäville. Viikko käynnistyy maanantaina 6.6. Hyvinvointi Kaarnikan saunajurtassa löylytellen ja kehoa hemmottelevalla koivukuorinnalla hoitaen. Tiistaina 7.6. kokoonnutaan Peuhun kartanoon, jossa pääsee tutustumaan monipuolisesti saunatuotteisiin ja -palveluihin sekä nauttimaan saunaelämyksistä merimaisemissa. Peuhun kartanon saunapäivää ovat toteuttamassa Aito Ote, Hyvinvointi Kaarnikan saunajurtta, Mellis, Polarwell KuumaLähde ulkoporealtaat,  Sauna Consulting Janne Nevala, Saunavaunut, SOAP, sekä Vekas Oy:n kylpytynnyrit.

Keskiviikkona 8.6. tutustutaan oululaiseen erikoisuuteen eli saunotaan telttasaunoissa Intiön vesitornilla. Tornin omistaja Daniel Herrera Castro esittelee pullakahvien lomassa vesitornin suunnitelmia: tulevaisuudessa saunasta voi nauttia myös vesitornin huipulla olevaan kupoliin rakennettavassa saunassa. Torstaina 7.6. Original Sokos Hotel Arina ja saunaterapeutti Ulla Tapaninen, Aito Ote tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden yrttiseen aamusaunaan Arinan saunatiloissa. Arinalla on avoimet ovet myös lauantaina 11.6., jolloin saunatiloihin voi tutustua – saunoen tietenkin!

Saunaretriitti huipentaa Saunaviikon

Aito Ote yrityksessään ihmisiä työkseen saunottava Ulla Tapaninen on saunaterapeutti ja koulutettu hieroja.  Saunaviikon päättää Ravintola Nallikarin saunaretriitti sunnuntaina 12.6., jossa kehoa avaavan ja puhdistavan detox-joogan jälkeen rentoudutaan saunan lämmössä. ”Joogan jälkeen  elvytetään kehoa suolakääreessä leväten ja kansanperinteisin vesivaleluin lauteilla leväten – kyseessä on todellinen saunaretriitti kehon ja mielen tasapainottamiseen”, kertoo Ulla Tapaninen. Saunaretriitin huipentaa vihersmoothie ja Ravintola Nallikarin saunamenu. Saunaretriitin toteuttavat Aito Ote, Ulla Tapaninen ja Maaret Peltoniemi, KRI sertifioitu kundalinijooga-opettaja sekä Ravintola Nallikari.

Perjantaina 10.6. BusinessOulu järjestää Oulussa saunaseminaarin klo 8.30-11.00, jossa keskustellaan saunaelämysten tuotteistamisesta ja markkinoinnista matkailijoille.

Lisätiedot:
Saunaseminaarin ohjelma ja ilmoittautuminen >>

Saunaviikon sivu Facebookissa >>
Saunaviikon koko ohjelma Facebookissa >>

Niina Jortikka
Saunaviikon koordinaattori
niina.jortikka@gmail.com
+358 40 591 6092

Jyrki Kemppainen
asiakkuuspäällikkö, BusinessOulu
jyrki.kemppainen@businessoulu.com
+358 44 499 3296


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.