Saunan ympärillä tapahtuu

Kesä Suomessa kauneimmillaan ja pian päästään hetkiseksi vetämään henkeä kesäloman merkeissä. Sauna from Finlandin keväässä on tapahtunut paljon. Uusia jäseniä tuli mukaan toimintaan yli 40 yritystä ja nyt meitä onkin jo pian 140. Keväällä myös tavattu satoja yrityksiä ja yhteistyökumppaneita erilaisissa tilaisuuksissa; saunailloissa ympäri Suomen, messutapahtumissa ja koulutuksissa.

Kansainvälistymisprojektissakin on mukana on monipuolinen joukko, 20 sauna-alan yritystä. Syksyllä käynnistyy erilaiset markkinointi ja vientitoimenpiteet Saksaan. Tavoitteenamme on lisätä suomalaisten saunayritysten vientiä ja kehittää brändiä tukevia kokonaiskonsepteja kansainväliseen vientiin.

Suomalainen sauna on saanut valtavasti positiivista huomiota eri medioissa viimeaikoina. Myös tutkimuksemme mukaan sauna-alalla menee tällähetkellä hyvin ja vaikuttavavuutta toimintaan löytyy, siitä kuuluu iso kiitos teille kaikilla sauna-alan toimijoille – on ilo tehdä kanssanne töitä.

Uutisia voit käydä lukemassa nettisivuiltamme kootusta media-arkistosta: http://saunafromfinland.fi/media-arkisto

Aitoja suomalaisia saunaelämyksiä kehitetään niin matkailukohteissa kuin hotelleissakin. Aidon suomalaisen saunaelämyksen sertifikaatin omaa yhä useampi saunaelämys. Uusimpana Authentic Finnish Sauna Experience- laatusertifikaatin sai kesäkuussa Original Sokos Hotel Ilves Tampereella. Syksyllä julkistamme taas uusia sertifioituja saunaelämyksiä.

Sauna from Finland haluaa olla entistä vahvempi ja laajempi verkosto ja asiantuntijataho. Kukin jäsen tuo aina oman vahvuutensa mukaan verkostoon. Onhan yrityksesi jo mukana? Tervetuloa mukaan toimintaamme. Yhdessä luomme maaiman parhaita suomalaisia saunaelämyksiä!

Rentouttavaa kesää

Carita Harju
Toiminnanjohtaja
Sauna from Finland

Carita 2


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.