Saunan uusi elämä hanke käynnistyi 1.11.2014

Tule mukaan rakentamaan maailman parasta suomalaista saunakokemusta

Sauna from Finland ry:n hallitus ja koko Sauna from Finland verkosto on valmistellut pitkään projektikokonaisuutta, jonka kautta suomalainen saunaelämys saisi uutta puhtia markkinointiin ja kansainvälistymiseen!

Hanke käynnistyi 1.11.2014. Hankkeen vastuulliseksi projektijohtajaksi on nimetty Carita Harju.

Hankkeen 1- vaiheen ( 1.11.2014- 30.6.2015) aikana määritellään pääpiirteittäin  suomalaisen saunan kokonaisvaltainen elämys. Elämyksessä puhutaan saunasta laajemmin kuin itse saunatilasta ja saunaelämys muodostuu saunaa ennen ja saunan jälkeen liitettävistä palveluista -ja tuotteista.

KUTSU Saunan uusi elämä KICK OFF-tilaisuuteen

perjantaina 21.11.2014 

kello 14- 16:00

LOFT Helsingissä, YLE ISO PAJA, Radiokatu 5

Tilaisuudessa mukana

Bruce J. Oreck, Yhdysvaltain Suomen suurlähettiläs

Bruce J. Oreck on saanut mm. 2014 Suomen Saunaseura ry:n  myöntämän Löylynhenki -palkinnon. Hän on tunnettu aktiivisena ja esimerkillisenä saunojana, suomalaisen löylynautinnon ja sen tuoman rentoutumisen oivaltajana sekä saunan puolestapuhujana. Hän on tehnyt suomalaista saunaa tutuksi muun muassa lukuisille kansainvälisille vierailleen.

Ilkka Länkinen, SantaPark Oy:n toimitusjohtaja

Ilkka Länkisen johtama SantaPark Oy on maailman parhaan Elämystuottaja 2014-palkinnon saaja.  SantaPark Oy on rovaniemeläinen yritys, joka tarjoaa ainutlaatuisia jouluelämyksiä Joulupukin luolassa SantaParkissa. Yrityksen toimintaan kuuluu lisäksi ProSanta Joulupukkipalvelu ja elämyskohde Joulukka, sekä räätälöityjä VIP-matkoja tarjoava Lapland Luxury. Vuonna 2009 Ilkka Länkinen ja Katja Ikäheimo-Länkinen ostivat SantaPark Oy:n osake-enemmistön. Sen jälkeen luolan palvelutasoon ja elämyksellisyyteen on kiinnitetty paljon huomiota. Erityislaatuisia elämyksiä SantaParkissa ja Joulukassa kokee vuosittain yli 70 000 henkeä 41 maasta. Forbes Magazine valitsi SantaParkin maailman parhaimmaksi joulumatkailukohteeksi vuonna 2011. SantaPark on saanut myös Games & Park Industry:n Golden Pony Award –tunnustuksen.

Tilaisuudessa verkostoidutaan sekä kuullaan Saunan uusi elämä- hankkeen tavoitteista ja tulevasta toiminnasta.

Tilaisuus on maksuton mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittautuminen sähköpostilla 19.11 mennessä: carita@saunafromfinland.fi


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.