Sauna from Finlandin yrittäjäverkosto mukana Interbad 2012 -suurmessuilla Saksassa 9.-12.10.2012.

Sauna from Finland ry ja Saksan Messut Oy ovat koonneet lähemmäs 20 sauna-alan yritystä suurmessuille Saksaan Stuttgartiin. Interbad 2012 on sauna- ja kylpyläalan suurtapahtuma, jossa on tänäkin vuonna esillä 498 näytteilleasettajaa eri puolilta maailmaa. Alan ammattilaisille suunnatuilla messuilla on ollut aikaisempina vuosina noin 16 000 kävijää, joten suorat kontaktit muihin yrityksiin ovat erinomaiset.

Sauna from Finland on suomalaisen saunan edistäjä, ennakoija ja edelläkävijä. Verkoston toimintaan kuuluu jäsenyritysten liiketoiminnan edistäminen, josta Interbad 2012-messuosallistuminen on hyvä esimerkki. Verkoston jäsenistä messuilla esittäytyvät keskisuomalaiset SunSauna ja Huliswood ja muilta paikkakunnilta ympäri Suomea Parttia Oy, Aino Klinikat ja Narvi. Paikalla voi myös tutustua paljon julkisuudessa olleeseen SaunaYogaan. Harvia on mukana Interbad-messuilla omalla osastollaan.

– Yhteisosaston kautta halusimme laskea kynnystä messuille lähtemiseen. Monet pienemmät yritykset jättävät tämän kaltaiset tilaisuudet käyttämättä suurten kustannusten ja kielimuurin takia. Saksan Messujen kanssa tehdyn yhteistyön kautta olemme ratkoneet näitä keskeisiä kansainvälistymisen ongelmia, kommentoi Ari Ålander, Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja.

Maailman laajuinen suomalaisen saunan imago-tutkimus vuonna 2011 antoi lupaavia tuloksia suomalaisen saunan kiinnostavuudesta kansainvälisillä markkinoilla. Tutkimus toteutettiin kyselytutkimuksena. Yli 70 maasta tulleet vastaukset viestittivät suomalaisen saunan tunnettuudesta ja hyvästä imagosta. Suomalainen sauna myös eroaa muista saunomistavoista löylysaunallaan; tutkimuksessa korostuivat myös rentoutuminen ja itsensä kuuntelu, sauna liitettiin sekä mielen että kehon hyvinvointiin.

Sauna from Finland ja suomalaiset sauna-alan yritykset löytyvät Stuttgartin messukeskuksesta hallista numero 8 lukuun ottamatta Veisto- ja Rakennus Puustinen Tmi:ä, joka löytyy itäisen sisäänkäynnin vierestä messupiazzalta.

Lisätiedot: Ari Ålander, toiminnanjohtaja Sauna from Finland ry

Puh: 0405208452 Email: ari@saunafromfinland.fi

 


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.