Breadcrumb / Tulossa

Sauna from Finland mukana uudessa Hygge2017 -lifestyletapahtumassa

Mukavuutta, tunnelmaa, läsnäoloa, nautiskelua ja harmoniaa. Sitä on maailmalla suureksi ilmiöksi kasvanut hyggeily. Nyt ilmiöstä kumpuaa aivan uudenlainen lifestyletapahtuma, jossa päästetään irti arjesta ja keskitytään omaan hyvinvointiin – sisäisesti ja ulkoisesti. Hygge 2017 -lifestyletapahtuma järjestetään 29.9.–1.10.2017 Jyväskylässä. Tapahtuman järjestää Jyväskylän Messut Oy yhdessä Fashion Unitin sekä Sauna from Finlandin kanssa. Hygge 2017 -lifestyletapahtumassa yhdistyy kaikki, mikä elämässä on ihanaa: hyvä ruoka ja juoma, hyvinvointi, kotoilu, liikunta ja muoti. Tapahtumassa kävijä sukeltaa Hygge-maailmaan, kokemaan ja nauttimaan.

– Ryhdyimme järjestämään Hygge-tapahtumaa, koska haluamme tuottaa hyvän olon ideoita kiireisen elämän vastapainoksi ja elämyksiä kaikenikäisille hyvinvoinnista kiinnostuneille. Halusimme myös luoda uudenlaisen, Suomessa ennennäkemättömän tapahtumakonseptin, joka vahvistaa Jyväskylää tapahtumakaupunkina, Jyväskylän Messujen projektipäällikkö Jaana Airikainen kertoo.

Tapahtumassa on laaja kattaus ruokaa ja juomaa, muotia, kauneutta, liikuntaa ja saunaelämyksiä. Makunautinnoista mukana ovat muun muassa syys-talvikauden kuumat juomat sekä oluet, viinit ja shampanja. Esille pääsevät myös kodin tunnelmanluojat kuten kynttilät ja piensisustus.

Sauna from Finland  tuo saunaelämyksen kokonaisuudessaan Hygge 2017 -tapahtumaan

Nyt näytteilleasettajapaikat myynnissä! Ota yhteyttä: carita@saunafromfinland.fi / 040 5662481

Osastojen malliesimerkkejä:

HYGGE 2017 lisätietoa: http://www.hygge2017.fi/

 


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.