Sauna- aito suomalainen elämys- kirja marraskuussa

sauna_200x200_yleinensaunaSauna on aito suomalainen elämäntapa. Suomessa on saunottu jo yli tuhat vuotta. Sauna on modernin yhteiskuntamme yksi vanhimpia perinteitä, joka on säilynyt sukupolvelta toiselle. Saunan lauteille noustaan rentoutumaan, nauttimaan kiireettömästä ajasta, kokoamaan ajatuksia, hiljentymään tai vaihtamaan kuulumisia.

Saunominen on erittäin tärkeä rituaali suomalaisille. Sauna kuuluu koko suomalaiseen elämänkaareemme. Saunan terveyttä ja hyvinvointia edistävät vaikutukset on kasvava trendi ympäri maailmaa. Iloksemme suomalaisia saunoja löytyykin jo lähes joka puolelta maailmaa.

facebook-profile_picture___saunakannet-2

Suomalaisen saunan erottaa siitä, että se on kokonaisvaltainen elämys, joka syntyy kokonaisuudesta mitä tapahtuu; ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen. Aidosta suomalaisesta saunaelämyksestä löytyy puulauteiden lisäksi kiuas, jonne saa luoda löylyä.

Kirja esittelee hyvin erilaisia, niin perinteisiä kun modernimpiakin saunaelämyksiä. Oletko ajatellut, että sauna on esimerkiksi osa vankilan elämää. Tai millaisia saunoja löytyy ulkomailta vaikka rauhanturvaajien käytöstä? Saunahetkemme voi olla yksin, perheen, ystävien ja tuntemattomien kanssa. Vietämme elämämme tärkeimpiä juhlahetkiä saunan parissa esimerkiksi joulu-, juhannus- ja morsiussauna. Monesti ei tule ajateltuakaan kuinka merkittävää osaa sauna näytteleekään suomalaisten elämässä.

Kirja avaa oven suomalaisen saunan sielunmaisemaan. Saunominen rentouttaa sekä mieltä että kehoa. Tee hyvää itsellesi ja sauno kanssamme!

KIRJAN ENNAKKOTILAUS TÄSTÄ: http://kirjakaari.fi/saunakirjan-tilauslomake

sauna_200x200_naistensauna_2

HUOM! Sauna from Finlandin jäsenten kannattaa tilata ennakkoon, sillä jäsenten ennakkotilauksissa osa kirjan myyntituotosta ohjautuu suoraan Sauna from Finlandin toimintaan. Kannattaa siis toimia ripeästi!

Kirjoittaja: Carita Harju
Julkaisuaika: marraskuu 2016
Koko: 200 x 200 mm, 128 sivua
Sidosasu: kovakantinen, sidottu
Kielet: englanti, saksa (japani, kiina)
OVH 43,00 €

Kustantaja Kirjakaari
www.kirjakaari.fi
info@kirjakaari.fi, p. 014 619 126

Save

Save


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.