Liity edelläkävijöihin ensimmäisenä- miksi laatumerkki?

Authentic Finnish Sauna ExperienceLaatumerkillä kilpailuetua

Aito suomalainen saunaelämys on kokonaisvaltainen ja moniaistinen kokemus, joka on kilpailuvaltti ja tapa erottua. Korkeatasoinen ja loppuun asti mietitty saunaelämys tuo asiakkaalle lisäarvoaja se koostuu tunnistettavista ja laadukkaista elementeistä.

Kysyimme Sauna from Finlandin virallisilta auditoijilta laatumerkistä.

Miksi yritykseni kannattaisi hakea laatumerkkiä?
“Laatumerkin hakuprosessi on erinomainen mahdollisuus kehittää yrityksesi saunapalveluja elämyksellisemmäksi. Luotu työkirja virittää sinut ja henkilöstösi pohtimaan saunaan liittyviä asioita aidon suomalaisen saunaelämyksen kannalta. Auditointikäynti on auditoinnin lisäksi mahdollisuus kehittää palveluasi ja tilojasi niin saunomalla kuin keskustelemalla entistä paremmiksi. Saat varmasti myös uusia kehittämisideoita saunakokemukseen vihkiytyneiltä asiantuntijoiltamme.” -Pekka Krook, saunaelämyksen asiantuntija

Laadukkaita saunapalveluita ei ole helposti löydettävissä. Asiakkaat arvostavat eniten saunojen puhtautta ja siisteyttä. Lisäksi asiakkaita kiinnostaa se että saunat ovat huollettu oikein. Jatkossa laatumerkkimme takaa, että nämä seikat on huomioitu. Saunakokemusta ajatellaan laatumerkin kautta laajemmin kuin vain pelkää saunatilana, erilaiset elämykselliset palvelukokonaisuudet huomioidaan. Palvelukokemus käsittää asioita ennen saunomista, saunassa ja saunan jälkeen. Saunaelämyksen aikana asiakkaille on esimerkiksi tarjolla vettä, saunaohjeistukset, laudeliinat ja pyyhkeitä jne. –Carita Harju, toiminnanjohtaja, Sauna from Finland

Jos haluan saunapalvelulleni laatumerkin, mistä löydän lisätietoa?
Tutustu ihan ensimmäiseksi laatukäsikirjaan. Laatukäsikirjaan tunnukset saavat kaikki jäsenemme maksutta. Näet siitä, mihin asioihin paneudumme auditoinnissamme. Hakemista helpottaa, jos olet jo vaikkapa teemoittanut saunasi eri tavoin. Puhtaus, turvallisuus sekä elämyksellisyys ovat pyhä kolminaisuus ja niiden ympärillä on lukuisia muita asioita joita auditoinnissa tarkastellaan. – Piija Äijänen, saunaelämyksen asiantuntija, Sauna from Finland.

Kenelle laatumerkki on tarkoitettu?
Kaikille jotka haluavat kehittää saunapalveluaan ja tehdä siitä entistä parempaa liiketoimintaa. Laatukäsikirja soveltuu tällä hetkellä erityisesti matkailukohteisiin, hotelleihin sekä uimahallisaunoihin.

Kuinka pitkään laatumerkki on voimassa, mitä maksaa?
Laatumerkki on voimassa myöntämispäivästä kaksi vuotta. Laatumerkki maksaa 800€ + alv 24%. Laatumerkki vaatii aina auditointikäynnin, joka maksaa 500€ + alv 24% ja auditoijan matkakustannukset.

Miten voin hyödyntää laatumerkkiä markkinoinnissa?
Laatumerkki on vahva viesti siitä, että saunapalvelusi on kunnossa niin kansallisesti kuin kansainvälisestikini. Auditoinnin läpäisseet saavat saunapalvelut saavat käyttöoikeuden Authentic Finnish Sauna Experience-merkille. Sitä voi yritys käyttää omassa markkinoinnissaan. Ensimmäiset laatumerkit jaetaan syyskokouksessamme 19.11 joten nyt vielä ehtii maailman ensimmäisten merkin saaneiden joukkoon

Varjola auditointi_2Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Pekka Krook puh. 045 6318384,

Piija Äijänen puh. 0405732066,

Carita Harju puh. 0405662481


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.