Breadcrumb / Tulossa

Lumene laajaan yhteistyöhön Sauna From Finland -verkoston kanssa

Suomalainen ihonhoito- ja kosmetiikkayritys Lumene ja monialainen suomalaisen saunan ympärillä toimiva Sauna From Finland -yritysverkosto ovat aloittaneet läheisen yhteistyön, jonka tavoitteena on syventää ja jakaa tietoa suomalaisesta saunakokemuksesta ja sen vaikutuksista ihoon.

Saunan ihoa kosteuttavasta merkityksestä tiedetään jo, mutta uusi yhteistyö mahdollistaa entistä laajemman tutkimuksen saunan vaikutuksista ihoon. Yhteistyötä tullaan tekemään sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla.

Kuva: Lumene Oy

”Sauna vaikuttaa rauhoittavasti mieleen ja erityiset saunarituaalit ihonhoitorutiineineen ovat entistä tärkeämpiä, kun tavoitellaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Yhteistyön tiimoilta on myös tarkoitus tutkia, mitä sauna meille suomalaisille merkitsee nimenomaan puhtauden ja kauneuden näkökulmasta. Pohjoismainen elämäntyyli sekä suomalainen saunakulttuuri ovat tällä hetkellä kuumia trendejä kansainvälisesti, joita lähdemme nyt vahvistamaan entisestään yhteistyössä Sauna From Finlandin kanssa”, kertoo Lumenen Suomen maajohtaja (GM) Tiina Bensky.

Lumene ja Sauna from Finland ovat molemmat kotimaisia toimijoita, joiden tavoitteena on viedä pohjoismaisia kokemuksia ja tuotteita maailmalle. Lumenen ja Sauna from Finlandin ensimmäiset yhteiset projektit ovat keskittyneet loppuvuodesta 2017 lanseeratun ja saunaympäristöön täydellisesti sopivan korkealuokkaisen Lumene Harmonia -ihonhoitosarjan ympärille.

Kuva: Lumene Oy

”Olemme iloisia alkavasta yhteistyöstä Lumenen kanssa. Lumene on meille luonnollinen kumppani ja ihon tarpeiden todellinen asiantuntija. Kansainvälisillä markkinoilla on kysyntää pohjoismaalaiseen saunakokemukseen liittyvistä tuotteista ja palveluista.  Saunassa tai saunan jälkeen käytettävien ihonhoitotuotteita on meiltä kysytty ja tässä kohtaa voimme varmasti tuoda molemminpuolista lisäarvoa”, iloitsee Sauna From Finlandin Executive Manager Carita Harju.

LISÄTIEDOT:

Jenny Paulamäki, Lumene Oy

jenny.paulamaki@lumene.com

050 349 1733

Carita Harju, Sauna From Finland

carita@saunafromfinland.fi

040 566 2481


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

  Tilaa uutiskirje

  Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

  Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
  Sauna from Finland
  Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
  © 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste