Löylyä liikeideoihin! Löylyttämö-klinikat Lempisauna-osastolla 3-4.4.2014

 

Sauna from Finland ja Diges, luovien alojen kehittämisyhdistys järjestävät  saunaan liittyvän liiketoiminnan sparrausta Kevätmessuilla huhtikuun alussa.  Löylyttämö-klinikat ovat tapaamisia, joissa voit jutella ideastasi luottamuksella kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Klinikoiden tarkoituksena on myllyttää ideaasi ja tehdä jatkosuunnitelma miten etenet sen kanssa. Sparrauksessa saat konkreeettista apua ja käytännönläheisiä neuvoja, kun olet  hakemassa vastauksia tuotekehittelyn tai liiketoimintasi vauhdittamiseen.

Kenelle? Jos sinulla on orastava idea sauna-alan yritykseksi, tarvitset yhteistyöverkostoa tai olet jo vaikkapa matkailuyrittäjä, jolla saunan toimintaa ja tarvitset lisäideoita- tämä on juuri sinulle!

Huhtikuun 3- 4.4.2014 pidetään  Löylyttämö-klinikat jossa voit keskustella luottamuksellisesti noin tunnin (1h) kestävässä maksuttomassa tapaamisessa Pekka Krookin (Diges ry.) kanssa liiketoimintasi kehittämisestä. Pekka on kokenut liiketoiminnan sparraaja.

  • Torstaina 3.4  klo 10- 15
  • Perjantaina 4.4 klo  10 – 15

Paikka: Helsingin messukeskus, Lempisauna-osasto

Varaa heti noin tunnin mittainen maksuton sparraus aika. Ajanvaraukset sähköpostilla:  Carita@saunafromfinland.fi tai puhelimitse 0405662481.    Aikoja vain rajoitetusti joten ole nopea! lmoittautumisen yhteydessä saat oman henkilökohtaisen sparrausajan sekä neuvomme kuinka pääset osastolle eli tarvitset lipun itse messuille.


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.