LÄHDE ESITTÄYTYMÄÄN INTERBAD -messuille 21.-24.10.2014 Stuttgart

Standbau interbad 2[8]

LÄHDE ESITTÄYTYMÄÄN INTERBAD -messuille
21.-24.10.2014 Stuttgart

Kansainvälinen kylpylä-, sauna- ja hyvinvointialan suurtapahtuma interbad järjestetään jälleen lokakuussa 2014 Stuttgartissa. Vuonna 2012 messuilla oli lähes 500 näytteilleasettajaa ja 15 500 ammattilaiskävijää pääosin Keski-Euroopasta. Suomalaisedustus oli vahva: yhteisosaston lisäksi sekä messuhalleihin että ulkoalueelle rakentui osastot yhteensä 20 suomalaisyritykselle.

Neljän päivän aikana on mahdollisuus tavoittaa laajasti alan ammattilaisia – kohderyhmiin lukeutuvat mm. uimahalli- ja saunatoimijat sekä julkiselta että yksityiseltä puolelta, rakentajat, rakennuttajat, hankintapäättäjät hotelleista ja kuntokeskuksista, fysioterapeutit, suunnittelijat, arkkitehdit, rakennuskonsultit sekä insinöörit.

Tämän vuoden tapahtumaan voi ottaa osaa joko omalla osastolla (minimipinta-ala on 12m2), tai varata tilan Saksan Messut Oy:n koordinoimasta yhteisosastosta, joka rakentuu saunahalliin 8. Yhteisosasto on avaimet käteen -ratkaisu, hinta asettuen EUR 600 +alv. /m2. Saksan Messut Oy hakee tukikelpoisten näytteilleasettajien osallistumiselle ELY-keskusten kansainvälistymisavustusta, joka voi toteutuessaan kattaa 50% pk-yrityksen ja 25% suuryrityksen valtionavun piiriin kuuluvista kuluista.

Messuhallien saavutettavuus on ainutlaatuinen: Stuttgartin messualue sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä lentokentästä. Baden-Württembergin osavaltio tunnetaan Euroopassa erittäin ostovoimaisena korkean teknologian keskittymänä, jonne on sijoittunut suurten teollisuusyritysten pääkonttoreita sekä alihankintateollisuutta.

Lisätiedot:
www.interbad.de sekä Stuttgartin messujen Suomen edustaja sonja.malin@dfhk.fi ja 050 387 9900.

 

 


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.