Laatumerkin saaneet jäsenet esiin #laatusauna-kampanjassa

Sauna from Finland on jo useiden vuosien ajan myöntänyt laatusertifikaatteja saunoille, jotka tarjoavat asiakkailleen aitoja suomalaisia saunaelämyksiä. Sertifikaatin saadakseen saunan tulee täyttää tietyt kriteerit, jotka löytyvät koostamastamme laatukäsikirjasta. Myönnetty laatumerkki on voimassa kaksi vuotta kerrallaan, minkä jälkeen se tulee taas uusia. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, että hotellissa, kylpylässä tai muussa matkailukohteessa halutaan panostaa saunojien hyvään oloon ja elämyksen laadukkuuteen, unohtamatta tietenkään puhtautta ja turvallisuutta.

Sertifikaatin hakuvaatimuksien täyttäminen ei suinkaan tarkoita, että kaikkien saunojen tulisi olla samanlaisia, vaan nimenomaan pienet yksityiskohdat ja persoonallisuus tekevät saunaelämyksestä autenttisen. Laatumerkkejä on myös useampi erilainen kohteen tyypin mukaan: Nature & Garden luonnon keskellä sijaitseville matkakohteille, Urban kaupungin keskeltä löytyville saunoille ja Spa kylpylöille. Piakkoin tulossa on myös oma merkkinsä sviittisaunoille.

Tänä kesänä haluamme tuoda esille näitä hienoja kohteita, jotka ovat laatumerkin ansainneet.

Laatusauna-kampanja käynnistetään nyt toukokuun alussa Facebookissa ja Instagramissa Sauna from Finlandin sivuilla, ja kohteita esitellään yksi viikossa. Seuraa aihetunnisteita #authenticfinnishsaunaexperience ja #laatusauna, niin tiedät mistä saat hyvät löylyt ja erinomaisen kokonaisvaltaisen saunaelämyksen.

Haluaisiko sinunkin yrityksesi tarjota todistetusti aitoja suomalaisia saunaelämyksiä? Lue lisää täältä, miten sertifikaatin voi saada.

Jokainen sertifioitu kohde saa tunnustuksen yhteydessä todistuksen ja oikeudet käyttää laatumerkkiä.

Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.