Breadcrumb / Tulossa

Laadukkaat raaka-aineet lähtökohtana

Osmia Oy on kotimainen design- ja tuoksuyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1989 valmistaen kotimaiseen saunakulttuuriimme liittyviä tuotteita. Osmian tuotteet on valmistettu korkeatasoisista raaka-aineista ja tuoteselosteista voi huomata, että ne ovat hyvin yksinkertaisia.

“Kun panostaa laadukkaisiin raaka-aineisiin, niin ei tarvitse ylipitkää listaa ainesosista”, kertoo Osmian Anne Mäkijärvi.

Osmia

Osmia on Suomessa ainoa yritys, joka kehittää ja sekoittaa itse kaikki tuotteissaan tarvittavat tuoksut. Öljyihin on saatu luonnon tuoksut puhtaana ja aitona tuoksuelämyksenä. Hajuaisti on alkukantainen aisti, ja tuoksujen kautta ihmisille tulee muistoja. Suomalaisille esimerkiksi koivu on nostalginen tuoksu, joka tuo lähes jokaiselle mieleen järvisaunan ja juhannuksen.

“On kuitenkin muistettava, että tuoksut ovat vahvasti kulttuurisidonnainen asia. Belgiassa koivun tuoksua pidettiin hyvin erikoisena, kun taas mänty, kataja ja minttu olivat siellä mieluisia.”

Osmia

Kohti tasokkaampaa saunaelämystä

Aisteja hellivät peseytymistuotteet ovat tärkeä osa saunomista. Elämystä rikastuttamaan Osmialta löytyy esimerkiksi tuoksukynttilöitä, tuoksuvia kasviöljysaippuoita, aitoa nestesaippuaa, löylytuoksuja ja tuoksushampoita. Osmian Koivu -shampoota on valmistettu salaisella reseptillä jo yli 25 vuotta, ja se onkin yksi suosituimmista tuotteista, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Osmia

Kiinnostuitko? Saunalämyksen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä kertova Saunan laatukäsikirja (Sauna from Finland ry) on nyt julkaistu. Hankkiessasi kirjan omaksesi, olet askeleen lähempänä moniaistista saunaelämystä omassa saunassasi. Löydät kirjan Veicon verkkokaupasta.


Ota yhteyttä

Vilma Torppala

Viestintä- ja markkinointiassistentti
Puh: +358440631995

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.