Kutsu tutkimukseen sauna-alalla toimiville yrityksille

Tämän tutkimuksen tarkoituksena on selvittää saunaan liittyvän liiketoiminnan kasvupotentiaalia sekä kartoittaa alalla toimivia yrityksiä ja yritysten monimuotoisuutta. Te, oman alanne asiantuntijana olette oikea taho arvioimaan saunaan liitettävän liiketoiminnan nykytilaa ja kehittämisen tarvetta.

Tutkimustuloksia tullaan käyttämään saunan ympärillä toimivien yritysten kehittämisessä. Tutkimuksen onnistumisen kannalta on tärkeää, että jokainen otokseen valittu vastaa kyselyyn, vaikka ette laskisi ydintoiminnaksenne saunatoimialaa. Tutkimustuloksista tuotetaan tiedote vastaajille.

Sauna from Finland verkoston tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus. Verkoston jäsenet omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan vauhdittavat tätä tavoitetta. Sauna from Finland on yhdistys, jonka tavoitteena on edistää suomalaista saunakulttuuria ja tukea saunaan liittyvien palveluiden ja innovaatioiden kehittämistä.

Vastanneiden kesken arvotaan 1 kpl Original by Sokos-hotel majoituslahjakorttia (arvo 150€) sekä 2 kpl ravintolalahjakorttia S-ryhmän ravintoloihin (arvo á 50€).

Tutkimuksen toteuttaa Innolink Research Oy.

 

Vastaa kyselyyn tästä!

Sokos Hotels


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.