Breadcrumb / Tulossa

Jäsenyritysten tuotteet esillä Japanin ensimmäisessä sauna-kaupassa

Huhtikuussa järjestimme jäsenyrityksillemme Match making-tapahtuman, josta kehkeytyi kahdenkeskisiä tapaamisia Japanilaisen Metos- yrityksen ( http://metos.co.jp/english/ ) kanssa Helsingissä. Metos- Yrityksen edustajat olivat kiinnostuneet monenlaisista saunatuotteista mm. uuteen Sauna-kauppaansa. Noin 20 yritystä esitteli tilaisuudessa omia tuotteitaan ja sauna-kauppa avattiin toukokuun lopussa MORI PARK Outdoor villageen: (610-4 Tanakacho, Akishima-shi, Tokyo, Japan 196-8533, http://outdoorvillage.tokyo/lang/?sl=en

Yritystemme tuotteita on laajasti esillä Sauna- kaupassa, joka on niin ikään Japanin ensimmäinen sauna-kauppa. Kaupan konsepti on ”Everyday Exhibition” ja yritykset voivat hyödyntää kauppaa myyntiin, markkinointiin ja tuotteiden esittelemiseen samanaikaisesti. Kaupassa on esittelytila tuotteille, kahvila sekä oma sauna. Kaupan tuotteet vaihtuvat säännöllisesti, joten jatkossakin jäsenyrityksillämme on mahdollisuus saada tätä kautta tuotteitaan Japanin markkinoille.

Sauna from Finland järjestää matchmaking- tapahtumia yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet Japanin markkinoista. Metos etsii jatkuvasti uusia mielenkiintoisia tuotteita Japanin markkinoille, joten jos kiinnostuit, ole yhteydessä Satu Freybergiin, puh: 0400 966 112 ja satu@saunafromfinland.fi.

Hukka Design oli yksi yrityksistä, jonka tuotteita Sauna-kaupasta löytyy ja Seppo Raijas ehti jo käymään vierailulla. Tässä muutama hänen ottamansa valokuva Sauna-kaupasta.


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.