Breadcrumb / Tulossa

Kesäinen jäsenhankintakampanja- ehdit vielä mukaan!

Ihanaa alkanutta kesää!

Saunalla menee hyvin ja yhdeksän vuotta toiminut yhdistyksemme on elämänsä iskussa. Työmme saunaelämyksen laadun parantamiseksi on noteerattu. Kansainvälinen vientitoimintamme kasvavan yritysjoukon kanssa vie saunan ilosanomaa ympäri maailmaa ja saunan tutkitut terveysvaikutukset lisäävät kysyntää hyvinvointimarkkinoilta. Pidämme jäsentilaisuuksia ympäri Suomea. World Sauna Forum kokoaa saunan ystäviä syyskuun lopulla 28.9. huipputapahtumaamme Jyväskylään.

Meillä kesän kunniaksi jäsenhankintakampanja, joka on voimassa 9.6. – 30.6.

Kun liityt kampanja-aikana jäseneksemme, jäsenyytesi astuu yrityksellesi heti voimaan ja on vuoden jäsenmaksulla voimassa vuoden 2019 loppuun asti. Tutustu jäsenetuihin tarkemmin ja liity mukaan kasvavaan joukkoomme, meitä on jo yli 170! Nyt jos koskaan kannattaa lähteä mukaan sauna-alan tulevaisuuden rakentamiseen.

Hallituksen puheenjohtaja Pekka Krook & toiminnanjohtaja Carita Harju

Toukokuussa järjestettiin tilaisuus, jossa kokoontui yrittäjiä pääkaupunkiseudulta.
Toiminnanjohtaja Carita Harju esittelee Sauna from Finlandin verkostoa.
Hallituksen puheenjohtaja Pekka Krook yhdessä Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin edustajien kanssa. Hotellille myönnettiin Authentic Finnish Sauna sertifikaatti.

Tässä vielä viisi syytä, miksi jäsenyys kannattaa:

  1. Saat monikanavaista ja tehokasta näkyvyyttä yrityksellesi
  2. Pääset osaksi laadukasta saunaelämystä tuotteellasi, palvelullasi tai elämykselläsi
  3. Liiketoiminnan kehittämistä kansainvälisten markkinoiden valloittamiseksi ja liidien saamiseksi
  4. Olet osa rentoa ja keskustelevaa sauna-alan ydinperhettä
  5. World Sauna Forumissa verkostoidut tehokkaasti

Kommentteja pitkäaikaisimmilta jäseniltä:

Tiia Valkama, Revontuli
www.revontuli.fi

”Liityimme aikoinaan Caritan aktiivisuuden innostamana verkostoon ja osaksi saunan pilottihanketta.  Olemme saaneet apua ja tukea saunatuotteiden kehittämiseen ja meille myönnetty Authentic Finnish Sauna laatusertifikaatti kannustaa meitä kehittämään saunaelämystä. Myös siihen liittyvät säännöllisin väliajoin tehtävät tarkastukset kannustavat meitä kehittämään. Laatukriteeristö viestii meillä sisäisesti saunaelämyksen tarpeista, sen avulla on helppo viestiä kaikille työntekijöille.

Sauna from Finland on kehittynyt vuosien varrella paljon, entistä suuremmaksi ja kansainvälisemmäksi. Näin on myös meillä Revontulessa. Ensi kesänä saamme meille tänne Keski-Suomeen omat iglut, joista on taivasnäkymä kauniiseen suomalaiseen luontoon. Tähän palveluelämykseen on yhdistetty kävijöitä varten myös saunapolku.”

Leena Larva, Aino Klinikat
www.ainoklinikat.fi

”Kannatan henkilökohtaisesti ajatusta verkostosta ja yhdessä tekemisen ideasta, myös bisneksessä. Tätä meidän suomalaisten tulisi paremmin opetella. Omassa yrityksessäni koen hoitoturpeen markkinoinnin ja hoitojen kehittämisen tärkeäksi, vaikka se onkin haastavaa. Turve tunnetusti tehostaa saunan terveyshyötyjä.

Sauna from Finlandilta on tullut paljon erinomaisia nostoja, vuosien kuluessa. Itse pidin henkilökohtaisesti Lauantaisauna-tapahtumasta vuosia sitten. Uusien tapahtumien ja ideoiden konseptointi tämän verkoston kautta on tärkeää.”

Tapani, Saunastore
www.saunastore.com

”Olemme olleet jo vuosia mukana Sauna from Finlandissa kannattamassa ideaa verkostoitumisesta, toiveenamme uudet kontaktit bisnes mielessä. Tämän verkoston kautta on ollut hyvä tutustua muihin alan toimijoihin: se ei nimittäin ole ollut itsestäänselvyys. Verkoston tilaisuuksissa on ollut helppoa tuoda omaa yritystä ja tekemistä esille. Nykyään kv-näkyvyys myös Sauna from Finlandin kautta on meille tärkeää.

Sauna from Finland kannustaa lähtemään mukaan erilaisiin tilaisuuksiin, ja kehittymään! Toiminta on muuttunut entistä kansainvälisemmäksi vuosien kuluessa.”


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.