Breadcrumb / Tulossa

Happirikkaat löylyt takaavat miellyttävän saunaelämyksen

Jokainen on joskus kokenut viiden minuutin sähäkät löylyt, jonka jälkeen saunasta on kiiruhdettava ulos pökerryttävän olon takia. Hyvä ilmankierto takaa happirikkaat löylyt tuntien ajan.

OmaSaunan John Hemming toteaa, että saunassa ei saa tulla väsymyksen tunnetta, saati sitten pyörryttävää oloa. Parhaimmillaan saunassa pystyy olemaan useamman tunnin kerrallaan, jonka juuri OmaSaunan löylyt mahdollistavat. Vilvoittelua löylyjen välillä ei kuitenkaan sovi unohtaa.

Laadukkuus osa OmaSaunan brändiä

Laadukkuus tarkoittaa OmaSaunalle sekä laadukkaita materiaaleja että laadukasta asiakaspalvelua. OmaSaunan palvelualttius näkyykin esimerkiksi asiakkaan mahdollisuuksissa vaikuttaa saunan kokonaisuuteen, kuten ulkoasuun ja varusteluun. Asiakkaan huomioimisesta kielii myös huolellinen suunnittelu saunan kuljetuksen osalta: OmaSauna on mahdollista kuljettaa haastaviinkin kohteisiin.

Arto Arvilahti/ KUVAKAS

Laadukkaat materiaalit, kuten kotimainen kuusipuu, takaavat saunan kestävyyden, jonka lisäksi kestävyyttä edistää fiksusti suunniteltu rakentaminen. Saunan valmistuksessa ei ole käytetty esimerkiksi kosteuden haihtumista haittaavia eristeitä, jonka lisäksi saunan ilmaraot edesauttavat tehokasta kuivumista. Nämä ovat muun muassa niitä tekijöitä, jotka tuovat saunalle lisää käyttövuosia.

Laadun takaamiseksi valvonnan on oltava huolellista. John Hemming kiteyttää OmaSaunan menestystarinan:

“Työnjäljen valvominen mahdollistaa sen, ettei reklamaatioita tule, ja jos niitä tulee, niin niihin tartutaan salamannopeasti. Haluamme, että maailma on pullollaan iloisia saunojia terveellisissä saunoissa. Näihin arvoihin nojaten olemme kehittyneet vuosien aikana näin hyviksi!”

Laatukäsikirjan kriteerit on otettu huomioon OmaSaunan saunoja rakentaessa ja suunniteltaessa. Saunoja on testattu sekä pohjoisen kylmyydessä, että etelän lämmössä.

“Emme lakkaa koskaan testaamasta, sillä haluamme varmistua tuotteidemme laadukkuudesta ja kestävyydestä. Tähtäämme aina parhaimpaan mahdolliseen saunaelämykseen.”

Arto Arvilahti/ KUVAKAS

Haluaisitko kuulla enemmän OmaSaunan menestystarinan avaimista, tai mahdollisuuksista saada sauna omalle pihallesi täysin löylyvalmiina, olipa kotisi sitten Suomessa tai maailmalla? Lue lisää uudistuvasta Sauna from Finlandin laatukäsikirjasta, jonka julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.


Ota yhteyttä

Heidi Säntti

Markkinointikoordinaattori
Puh: 044 201 6582

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Tylöhelo
  • Sauna Capital Tampere