Kokonainen vuosi perinteiden vaalintaa Lauantaisaunassa!

Kohta on kulunut tasan vuosi siitä, kun ensimmäinen Lauantaisauna-tapahtuma järjestettiin isänpäivän aattona 2011. Nyt 10.11. vietetään vuoden 2012 viimeistä Lauantaisaunaa.

Lauantaisauna on tapahtuma, jonka aikana monet matkailukeskukset avaavat saunan ovet kuluttaja-asiakkaille. Monesti saunat ovat avoinna tilauksesta ryhmille, mutta tapahtumapäivän aikana on tavallisen kuluttajan mahdollista tulla tutustumaan saunoihin vaikkapa yksittäin. Tämä lisää yrittäjille mahdollisuuksia uusasiakashankintaan.

Poikkeuksena lomakeskus Revontulessa Hankasalmella vietetään Lauantaisaunaa Hyvän olon päivänä 3.11. Lauantaisaunan vietto sopii kruunaamaan päätapahtuman, jossa voi tutustua joogaan, kahvakuulaan, osallistua Iloa arkeen  -luennolle ja nauttia teeman mukaisen lounaan.

Lauantaisauna-tapahtumaa vietetään ainakin edellä mainitusti Lomakeskus Revontulessa (Hankasalmi), Kylpylähotelli Peurungassa (Laukaa) ja Rantasipi Laajavuoressa (Jyväskylä), Savutuvan Apajalla (Jyväskylä, Haapaniemi), matkailutila Kukkaismäki (Jämsä) ja Neidonkeidas (Lohja). Saunakohteiden ohjelman löytää osoitteesta www.lauantaisauna.fi.

Lisätiedot: Ari Ålander, toiminnanjohtaja Sauna from Finland ry
Puh: 0405208452 Email: ari@saunafromfinland.fi
www.saunafromfinland.fi


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.