Breadcrumb / Tulossa

Saunaelämyksen laatuun panostaminen palkittiin

Sauna from Finland ry:n kansainvälisessä World Sauna Forumissa 29.9.2017. palkittiin saunaelämyksen laatuun panostaneita. Original Sokos Hotel ketjun määrätietoinen ja strateginen työ hotellien asiakassaunojen laadun nostamiseksi tuottaa tulosta. Ketjun hotelleista Kotkan Seurahuone, Royal Vaasasta, Lappee Lappeenrannasta ja Hamburger Börs Turusta saivat saunoilleen Sauna from Finland ry:n laatusertifikaatin. Työ saunaelämyksen ja saunatilojen kehittämiseksi jatkuu. Ketjun konsepti- ja kehitysjohtaja Peter Jung totesi World Sauna Forumin puheenvuorossa, että niissä hotelleissa, joiden saunoilla on laatusertifikaatti, niin asiakaspalaute on parantunut selkeästi. Hotelliasiakkaat hakevat hotellisaunalta yhä enemmän elämyksellistä rentoutumista.

Lohjalla toimiva Neidonkeidas on tehnyt pitkään työtä uimahallinsa ns. slow-kokonaisuuden ja siinä olevien saunatilojen kehittämiseksi. Maailman ensimmäinen uimahallina Neidonkeidas sai laatusertifikaatin. Neidonkeitaan toimitusjohtaja Jukka Vienonen totesi, että vaativat asiakkaamme haluavat laadukasta saunaelämystä. Nyt meillä on hyvästä työstämme todistuksena laatusertifikaatti. Työ jatkuu tiimimme kanssa joka päivä.


Sauna from Finland ry:n toiminnanjohtaja Carita Harju luovutti laatusertikaatit ja onnitteli heitä hyvästä työstä laadukkaan saunaelämyksen puolesta. Authentic Finnish Sauna Experience – laatumerkki myönnetään laatukäsikirjan kriteerit läpäisseille saunapalveluille. Merkki viestii asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstöllesi, että saunat ja saunapalvelut ovat laatutasoltaan maailman huippuluokkaa.

Lisätietoja:
Carita Harju, Sauna from Finland ry, p. 0405662481
Peter Jung, Original Sokos Hotel ketju p.0400755845
Marko Kokko, Original Sokos Hotel Seurahuone Kotka
Ari-Pekka Soini, Original Sokos Hotel Royal Vaasa
Matti Sinkko, Original Sokos Hotel Lappee Lappeenranta
Nina Kemppainen, Original Sokos Hotel Hamburger Börs Turku
Jukka Vienonen, Neidonkeidas p. 044 502 0120.

Save

Save


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.