Original by Sokos Hotels-ketju yhteistyöhön

Original by Sokos Hotels-ketju ja Sauna from Finland ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuodelle 2016. Sopimuksella edesautetaan parempien saunaelämysten kehittämistä erityisesti Original by Sokos Hotel- ketjussa, johon kuuluu 37 hotellia ympäri Suomen.

Suurimmat päätökset ovat aina syntyneet saunan lauteilla. Sokos Hotellien Original-ketjussa kokousvieraille on tarjolla 95 yleistä saunaa ja 239 saunallista huonetta. Vuoden 2016 aikana ketju sertifioi saunakokemuksen Sauna from Finlandin kanssa entistä paremman saunakokemuksen varmistamiseksi.

Kehitystyön kautta Original by Sokos Hotels haluaa olla suomalaisen saunakulttuurin edelläkävijä ja tarjota laadukkaan saunan osaksi jokaisen, niin hotelli- kuin kokousvieraansa asiakaskokemusta.

Sertifioinnin jälkeen saatava Authentic Finnish Sauna Experience -merkki tarkoittaa, että asiakkaamme saavat yhden maailman parhaista suomalaisista saunaelämyksistä. Jokainen merkin saanut sauna on auditoitu puhtauden, moniaistisuuden, aitouden, turvallisuuden ja rentoutumisen näkökulmista.

Sauna jos joku on suomalainen kokemus, ja ulkomaisille vieraille usein se kaikkein elämyksellisin Suomi-muisto. Hotellisauna yhdistää myös paikalliset ja hotellivieraat, sillä sauna on hyvin sosiaalinen kokemus. Saunassa on kautta historian tehty ne isoimmat päätökset niin politiikassa kuin talouselämässäkin.

Original Sokos Hotellien lauteilla istuu vuosittain yli 150 000 saunojaa, joista noin viidennes ulkomaalaisia. Löylytunteja on 106 184 vuodessa.

Sauna from Finland on suomalaisen saunan ympärillä toimiva yritysverkosto, jonka  tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus ja lisätä jäsentensä kilpailukykyä. Ensimmäiset sertifioinnit saadaan kevään 2016 aikana.

Uutinen lainattu 18.1.2016 : s-kanava


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.