Yli vuoden kestäneen kehitystyön jälkeen Sauna from Finland tuo markkinoille jäsenyritystensä tuotteista kootut Authentic Finnish Sauna Experience Sauna Gift Boxit, joita voivat ostaa niin hotellit, kylpylät kuin kuluttajatkin.

Sauna tekee hyvää mielelle ja keholle. Se rentouttaa, puhdistaa, laskee verenpainetta ja saa ihosi hehkumaan. Sauna Gift Boxissa olevilla tuotteilla parannat saunaelämystäsi entisestään. Tuotteet ovat suomalaisia laatutuotteita, ja me Sauna from Finlandilla olemme valinneet ne juuri sinulle.

Sauna Gift Box on täydellinen liikelahja tai lisä hotelli- ja kylpyläpalveluihin. Se on myös loistava tuliainen ulkomaille vietäväksi, tai miksipä ei myös lahja saunan ystävälle Suomessa.

Voit valita valmiiksi kootun Sauna Gift Boxin, tai räätälöidä liikelahjan juuri tarpeisiisi sopivaksi.

Katso valmiit paketit täältä.

Yksittäisiä Sauna Gift Boxeja voit ostaa Veicon verkkokaupasta.

Jos haluat jälleenmyydä tai antaa Sauna Gift Boxin esimerkiksi hotellisi asiakkaille, ota yhteyttä Veicon Saana Ruuttuseen.

Esimerkki hotellien asiakaslahjaksi räätälöidystä Sauna Gift Boxista sisältää:

Hukka Design: Orbits
Nystad Sauna Co.: Löylytuoksu
Luonnokas: Palashampoo
Veico: Puinen lahjalaatikko

Hinta: 21,18€ (alv. 0%)

Authentic Finnish Sauna Experience Gift Boxeista löydät seuraavien Sauna from Finlandin jäsenyritysten tuotteita: Hukka Design, Jokipiin Pellava, Lahtiset, Luin Living, Luonnokas, Nystad Sauna Company, Osmia, Suomaa ja Veico.

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere